Şampiyon Güreşçilere Mehterli Karşılama - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Güreşçilere Mehterli Karşılama

Şampiyon Güreşçilere Mehterli Karşılama

Şampiyon güreşçilere mehterli karşılama Yozgat Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü takımı, başarılarına bir yenisini ekledi.

21.12.2015 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyon güreşçilere mehterli karşılama

Yozgat Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü takımı, başarılarına bir yenisini ekledi.

Yozgat Belediyesi bünyesinde 2012 yılında kurulan Yozgat Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü takımı, Sakarya'da yeni bir başarı elde ederek Büyük Erkekler Grekoromen Stil Süper Birinci Ligi'ne şampiyon oldu. Takım, Yozgat'ta il yöneticileri ve vatandaşlar tarafından mehter eşliğinde karşılandı.

Yozgat Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü'nün 9 sıkletten oluşan güreşçileri, Sakarya'da gerçekleştirilen müsabakalarda rakiplerini yenerek, takım halinde şampiyon oldu. Yozgat'a şampiyon olarak dönen güreş takımı Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Kazım Arslan, bazı il yöneticileri ve vatandaşlar tarafından Mehter eşliğinde karşılandı. Yozgat Belediyesi Mehter Takımı'nın, Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleştirdiği konser eşliğinde alana giriş yapan şampiyon güreşçilere Belediye Başkanı Kazım Arslan tarafından birer altın hediye edildi. Belediye Başkanı Arslan, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını, diğer branşlarda da faaliyetlerin artırılması noktasında belediye olarak imkanlar dahilinde destek verdiklerini söyledi. Arslan, 1857-1932 yılları arasında yaşayan Hasbekli Mahmut'tan sonra dünya ve olimpiyat şampiyonu Celal Atik, Nasuh Akar, Necmi Gençalp gibi sporcuları yetiştiren Yozgat'tan son olarak dünya ve Avrupa şampiyonu, olimpiyat ikincisi Rıza Kayaalp'in çıktığını hatırlattı.

Arslan, Daha bir çok sporcunun yetiştiği Yozgat'tan yeni isimlerin Türk sporuna kazandırılması için belediye olarak gerekli desteğimizi vermeye devam ediyoruz. İnanıyoruz ki; gelecek kısa zaman içerisinde Yozgat'tan yeni pehlivanlarımız yetişecek, kısa sürede Süper Birinci Lig'e çıkan güreş takımımız yeni başarılara imza atacaktır dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKMÜ

-Mehter takımı konser

-Güreşçilerden görüntü

-Beledilye Başkanı Kazım Arslan'ın konuşması

-Vali Abdulkadir Yazıcı'nın güreşçilerle fotoğraf çekinmesi

-Detay

-Güreşçilere ödüllerinin verilmesi

Harun GÖKÇEOĞLU Yozgat,(DHA)

(Tür: Spor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şampiyon Güreşçilere Mehterli Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement