Şampiyon Kızlar Büyükşehir'in Gururu - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Kızlar Büyükşehir'in Gururu

Şampiyon Kızlar Büyükşehir\'in Gururu

Belediyesporlu sporcular, Bursa Büyükşehir'in sesini dünya çapında duyurmaya devam ediyor.

10.01.2012 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi'nin spora ve sporun gelişimine bulunduğu yatırımları, ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettiği başarılarla taçlandıran Büyükşehir Belediyesporlu sporcular, Büyükşehir'in sesini dünya çapında duyurmaya devam ediyor.

Bunun son örneklerinden birini, 20-21 Haziran 2011 tarihlerinde Polonya'da yapılan Liselerarası Dünya Atletizm Şampiyonası'nda takım halinde birinci olan Büyükşehir Belediyespor Kız Atletizm Takımı verdi. Başarılarıyla, Bursa'ya büyük sevinç yaşatan Büyükşehirli kız atletler, Büyükşehir Belediyespor Atletizm Baş Antrenörü İshak Kaya, Büyükşehir Belediyespor yöneticisi Muzaffer Karadeniz, Belediyespor Kulübü Müdürü Taha Başparmak ile Milli Takım Antrenörü Savaş Gökçe ile birlikte Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'yı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesporlu sporcuların büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, sporcular başta olmak üzere başarıda emeği bulunanları tebrik etti.

Spora verilen önem başarı getiriyor

Büyükşehir Belediyespor yöneticisi Muzaffer Karadeniz de elde edilen başarının temelinde, Büyükşehir Belediyesi'nin spora ve sporcuya verdiği önemin bulunduğunu vurguladı. Büyükşehir Belediyesporlu sporcuların planlı ve programlı çalışma sürecinden sonra müsabakalara katıldıklarını belirten Karadeniz, başarının en büyük mimarlarından birinin de sporcuları müsabakalara hazırlayan antrenörler olduğunu ifade etti.

Liselerarası Dünya Şampiyonası'nda 800 Metre Dünya Şampiyonu Betül Aslan, 1500 Metre Dünya Şampiyonu Şahsenem Sarı, Liselerarası Cirit Atma Dünya Şampiyonu Merve Karadeniz ile 400 Metre Dünya Şampiyonu Özge Soylu'ya birer spor ayakkabısı hediye eden Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, genç sporculardan başarılarının devamını diledi.

Büyükşehir Belediyespor yöneticisi Muzaffer Karadeniz de Bursa Emniyet Müdürü Kahya'ya, Büyükşehir Belediyespor forması ile İznik çinileriyle işlenmiş çiçek figürünün yer aldığı seramik tablo takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Kızlar Büyükşehir'in Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement