Şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor, 12 Bingöl Mesaisine Başladı - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor, 12 Bingöl Mesaisine Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan 12 Bingölspor maçının hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla başladı.

11.04.2018 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar günü deplasman da oynanacak olan maç öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor'da tek hedef galibiyetler serisini sürdürüp 7'de 7 yapmak.

Rotasyonlu kadrosuyla çıktığı Kozan Belediyespor maçını 4-2 kazanarak hafta sonunu 3 puanla kapatan şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor'da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan 12 Bingölspor maçına çevrildi. Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başlayan temsilcimizde tek hedef sahadan 3 puanla ayrılıp galibiyetler serisini 7 maça çıkarmak.

DÖRT FUTBOLCU DIŞINDA TAM KADRO ÇALIŞTILAR

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un bugün yapılan antrenmanı dayanıklılık çalışmasıyla başladı. Yeşil Beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise dar alanda oyun çalışması yaptılar. Ayağında ağrıları bulunan Mehmet Kuruoğlu ve tedavileri devam eden Kürşat Aydın, Cihan Avcu ve Alper Akçam dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldılar. Manisa Büyükşehir Belediyespor'da kart cezalısı olan Umut Kaya'da hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan 12 Bingölspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor, 12 Bingöl Mesaisine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement