Şampiyon Sporculardan Akgül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Sporculardan Akgül'e Ziyaret

Şampiyon Sporculardan Akgül\'e Ziyaret

Yeni Mamak Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

02.03.2017 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Mamak Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Yeni Mamak Spor Kulübü Başkanı Muharrem Özat'la birlikte Akgül'ü ziyaret eden şampiyon sporcular, hedefleri hakkında Akgül'e bilgi verdi. Yeni Mamak Spor Kulübü Boks Takımı ve Kulüp Antrenörleri'nin başarılarını anlatan Kulüp Başkanı Muharrem Özat, "Başkanım bölge halkımızı özellikle de gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Profesyonel hocalarımızla birlikte sporun bir çok branşında çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. Gençlerin spora teşvik edilmesi gerektiğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Hizmete sunduğumuz spor tesislerimizden bir çok spor kulübü faydalanıyor. Gençlerin hem bedensel hem de ruhsal olarak gelişimleri için spor son derece önemli" dedi.

Şampiyon boksörün hedefi dünya şampiyonluğu

Ziyarette kulüp sporcularının başarılarından da bahseden Kulüp Başkanı Muharrem Özat, "Kulübümüz sporcularından Yeliz Altın 15 yaşında Türkiye Şampiyonu oldu" dedi. Hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu dile getiren şampiyon sporcu, "Avrupa'da yapılacak olan dünya şampiyonasında ülkemi en güzel şekilde temsil etmek için çalışacağım" dedi.

Kulübün 470 aktif sporcusu bulunuyor

Yeni Mamak Spor Kulübü Lalahan ve Saimekadın Mahallesi'nde çalışmalarına devam ediyor. 470 Aktif sporcusu bulunan kulüpte boks, kick boks, tekvando, wushu, vücut geliştirme, fitnes, yüzme ve basketbol branşlarında eğitim veriliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Sporculardan Akgül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement