Şampiyon Takım Valiliği Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Takım Valiliği Ziyaret Etti

Şampiyon Takım Valiliği Ziyaret Etti

Türkiye Yıldız Erkekler Futsal Şampiyonası’nda 1. olan Vali Lütfullah Bilgin Ortaokulu Futsal Takımı sporcuları ve okul idarecileri, Gaziantep Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas’ı makamında ziyaret etti.

04.06.2014 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yıldız Erkekler Futsal Şampiyonası'nda 1. olan Vali Lütfullah Bilgin Ortaokulu Futsal Takımı sporcuları ve okul idarecileri, Gaziantep Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas'ı makamında ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas, 21-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında Aksaray'da düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Futsal Şampiyonası'nda 1. olan Vali Lütfullah Bilgin Ortaokulu Futsal Takımı sporcuları ve okul idarecilerini kabul etti.

Çekişmeli geçen maçlar sonrasında erkekler finalinde Gaziantep Vali M. Lütfullah Bilgin Ortaokulu ile İzmir Karabağlar Kazım Karabekir Ortaokulu karşı karşıya geldi. Gaziantep temsilcisi maçı 3-2 kazanarak 2014 yılı Yıldız Erkekler Futsal Şampiyonu oldu.

Okul Müdürü İlhan Tiryaki, Müdür Yardımcısı Ferhat Davran ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Erkan Demirci ve Aydın Acar ile şampiyon olan sporcular Hazar Saygılı, Haşim Çelik, Ali Umut Kaya, Serkan Bakan, Mehmet Alagöz, Ahmet Deniz, Ahmet İlhan, İbrahim Ethem Özkılıç, Kazım Çolak, Eyup Burak Dağcı'dan oluşan heyeti kabulünde Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas, Gaziantep adına çok önemli bir başarıyı elde eden Vali Lütfullah Bilgin Ortaokulu Müdürü ve sporcu öğrencilerini ayrı ayrı tebrik etti.

Okulun, sportif başarıları yanında değerler eğitimi ve akademik anlamda da başarılı olduğunu dile getiren Okul Müdürü İlhan Tiryaki, desteklerinden dolayı Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Takım Valiliği Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement