Şampiyon Voleybolcular Foça'da Madalyalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Voleybolcular Foça'da Madalyalarını Aldı

Şampiyon Voleybolcular Foça\'da Madalyalarını Aldı

Foça Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile 27-28 Ağustos tarihlerinde düzenlenen ‘1. Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası’nın şampiyonları, final maçlarının ardından kupa ve madalyalarını aldı.

29.08.2016 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foça Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile 27-28 Ağustos tarihlerinde düzenlenen '1. Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın şampiyonları, final maçlarının ardından kupa ve madalyalarını aldı.

Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın şampiyon sporcuları, Foça'da kürsüye çıktı ve madalyalarını aldı. İki gün süren zorlu mücadelenin ardından; Erkekler 35+kategorisinde 1. Yunus Kahraman - Tibet Turgut, 2. Cemal Acar - Fatih Sazalan, 45+kategorisinde 1. Cenk A. Sözen -Ozan Fazlı, 2. Can Başer - Volkan Özfırat, 3. Osman Ergin - Yavuz Aylanç, 50+ kategorisinde 1. Levent Eskiçeri - Hakan Dikmen, 2. Nadir M. Işık - Fuat Işık, 3. Vedat Sabırlı - Hakan Yalçın ve Bayanlar 30+ kategorisinde 1. Zeynep Işık - Başak Çelikel, 2. Ebru Garip - Meral Kudatmış, 3. Ayşin Gemalmaz - Berna Polat oldu.

Kazanan sporculara kupa ve madalyaları, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Özden Yağcıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Bulut, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri Beyhan Türker, Zeynep Çemrek ve Raşit Dirim tarafından verildi.

Türkiye için dalında ilk

Türkiye Voleybol Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Hakan Gürsu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a, 1. Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın gerçekleşmesindeki çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın başarıyla sonlandığını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası'nın önümüzdeki yıllarda devam etmesi, Foça'mızı mutlu edecektir. Katılan tüm sporcularımıza ve Türkiye Voleybol Federasyonumuza çok teşekkür ediyoruz" dedi. Yalnızca lisanslı profesyonel sporcuların katıldığı plaj voleybolu turnuvasında, Bayanlarda 6 takım ve 12 sporcu, Erkeklerde 18 takım ve 36 sporcu, birinci olmak için yarıştı. Heyecan ve seyir zevki yüksek maçlara sahne olan voleybol turnuvasının maçları, Foça Belediyesi Karakum Plajı'nda oynandı. Tecrübeli, emektar voleybolcuların mücadele ettiği '1. Veteranlar Plaj Voleybolu Turnuvası' Türkiye için dalında bir ilk olarak gerçekleştirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Voleybolcular Foça'da Madalyalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement