Şampiyon Yenihisarspor'dan Başkan Kamacı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Yenihisarspor'dan Başkan Kamacı'ya Ziyaret

Şampiyon Yenihisarspor\'dan Başkan Kamacı\'ya Ziyaret

Aydın 2.Amatör küme 3.Grupta şampiyon olarak 1.Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı ziyaret etti.

31.05.2012 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın 2.Amatör küme 3. Grupta şampiyon olarak 1. Amatör kümeye yükselen Yenihisarspor,

Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı ziyaret etti.

Aydın 2.Amatör küme 3. Grupta şampiyon olan

Yenihisarspor Kulubü yöneticileri Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı ziyaret ederek Şampiyonluk kupasını hediye etti. Kulüp Başkanı Vural Demirtaş, Başkan Yardımcısı Muharrem Demirtaş, Teknik Direktör Hasan Karahamza, takım kaptanı Ersin Atik, Kulüp yöneticisi Mehmet Kahraman ve altyapı kaptanı İskender İşleyen'den oluşan heyeti makamında kabul eden Başkan Kamacı kulüp temsilcilerini tebrik etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkan Kamacı "Belediye olarak sporun ve sporcunun hep yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Yenihisar Spor Kulübü yöneticilerini ve futbolcularını başarılarından dolayı tebrik ederim. Seneye 1.Amatör Ligde de kendilerinden aynı başarıyı bekliyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Vural Demirtaş ise "Başkanımıza bize verdiği sonsuz destek için teşekkür ederiz.Bu kupayı kendilerine hediye etmek ve sevincimizi paylaşmak için kendilerini ziyaret ettik.Önümüzdeki futbol sezonunda da 1.Amatör lig şampiyonluk kupasını da kendilerine getirme sözü veriyoruz" dedi.

Kulüp yöneticileriyle sohbet eden Başkanı Kamacı ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Yenihisarspor'dan Başkan Kamacı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement