Şampiyona Yarın Başlıyor - Son Dakika
Spor

Şampiyona Yarın Başlıyor

Şampiyona Yarın Başlıyor

Avrupa Büyükler Halter Şampiyonası, Rusya'ya bağlı Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da yarın başlıyor.

05.03.2015 01:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyona, yarın 48 kilo kadınlar ve 56 kilo erkekler müsabakalarıyla start alacak. İlk günde Türkiye adına bayanlarda Nurcan Taylan ile Nurdan Karagöz, erkeklerde ise Sedat Artuç ile Gökhan Kılıç podyuma çıkacak.

Türkiye'nin kadınlarda ilk olimpiyat madalyalı haltercisi Nurcan Taylan, tek hedefinin gelecek yıl Londra'da yapılacak olimpiyat oyunları olduğunu belirterek, ''Tüm şampiyonaları Londra için bir antrenman niteliğinde görüyorum. Burada da tabii ki hedefim altın madalya. Bunu da başaracağıma inanıyorum'' dedi.

Türkiye'den 24 saatlik yorucu bir yolculuktan sonra şampiyonanın yapılacağı Kazan'a ulaşan Halter Milli Takımı, hafif bir antrenmanın ardından günü dinlenerek geçirdi.

2012 Antalya

Öte yandan, gelecek yıl Türkiye'nin evsahipliğinde Antalya'da yapılacak Avrupa Halter Şampiyonası için Kazan Grand Otel'de şampiyonaya katılan ülke delegasyonu için bir sunum gerçekleştirildi.

Antalya ve Türkiye ile ilgili sinevizyon gösterisinin ardından delegasyona sunum yapan Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, şampiyonayla ilgili tüm hazırlıkların büyük ölçüde tamamlandığını belirterek, ''Antalya'da kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz'' dedi.

Şampiyonada mücadele edecek Türk Milli Takımı şu sporculardan oluşuyor:

Kadınlar: 48 kilo: Nurcan Taylan-Nurdan Karagöz, 53 kilo Aylin Daşdelen-Ayşegül Çoban, 58 kilo Bediha Turadağı, 63 kilo Sibel Şimşek, +75 kilo Ummuhan Uçar.

Erkekler: 56 kilo Gökhan Kılıç-Sedat Artunç, 62 kilo Hurşit Atak-Bünyamin Sezer, 69 kilo Mete Binay-Erol Bilgin, 77 kilo Semih Yağcı, +105 kilo Bünyamin Sudaş.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Şampiyona Yarın Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement