Şampiyonlar Başkanı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Şampiyonlar Başkanı Ziyaret Etti

Şampiyonlar Başkanı Ziyaret Etti

İstanbul'da yapılan okullar arası bocce müsabakalarında şampiyon olan öğrenciler, öğretmenleri ve antrenörleri ile birlikte Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı makamında ziyaret ettiler.

19.04.2016 11:13  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Cem Kara'ya Teşekkür Ettiler

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca'ya şampiyonluk getiren öğrencileri, okul idarecilerini ve antrenörlerini tebrik ederek kutladı. Başkan Cem Kara, öğrenciler ile yaptığı sohbette sporun yaşamımızdaki önemine değinerek, "Eğitim hayatınız başta olmak yaşamımız boyunca sporun bizlere faydası ve katkısı var. Spor ve sanattan asla vazgeçmeyin. Bu alanlarda sürdürülebilirlik çok önemli, sizleri bu başarınızdan dolayı tekrar kutluyorum" dedi. Başkan Cem Kara daha sonra öğrencilere üzerinde Atatürk imzası bulunan bileklik ve kolye hediye etti. Ziyarette ayrıca okul idarecileri ve antrenörler Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya bu alandaki destek ve katkılarından dolayı da teşekkür ettiler.

Üst Üste Üç Şampiyonluk

Şampiyonlar, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı şampiyonadan kazandıkları kupalar ile ziyaret etti. İstanbul Bakırköy'de yapılan okullar arası bocce müsabakalarında

Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu okullar arasında 3. kez üst üste şampiyon olurken. İTO Ortaokulu ise yıldız kızlarda şampiyon oldu.

Öğrenciler, bocce müsabakalarına Çatalca Belediyesi'nin yaptırdığı bocce sahalarında çalışarak katıldılar. Çatalca'dan 5 okul olmak üzere 54 okulun katıldığı ve toplamda 600'ü aşkın sporcunun yarıştığı şampiyonada Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu küçük ve yıldız erkeklerde şampiyon olurken, küçük kızlarda ise İstanbul 2.liği yakalayarak büyük başarıya imza attı. Bu başarının ardından okul takımı 3 yıldır İstanbul'da şampiyonluğu kimseye kaptırmayarak üçüncü kez şampiyonluk kupasını kaldırırken, Çatalca İTO Ortaokulu ise yıldız kızlarda şampiyon olarak Çatalca'yı gururlandırdılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonlar Başkanı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement