Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri İzle: Liverpool-Porto / Tottenham - M.City Maç Özeti - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri İzle: Liverpool-Porto / Tottenham - M.City Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri İzle: Liverpool-Porto / Tottenham - M.City Maç Özeti

Liverpool - Porto ve Tottenham - Manchester City maçları ile Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçları başladı. İngiltere derbisinde sahadan 1-0 galip ayrılan Tottenham ile 2-0 kazanan Liverpool, Devler Ligi çeyrek finalinde avantajı elde ettiler. Liverpool - Porto ve Tottenham - Manchester City maç özetleri ve gecenin programı haberimizde.

10.04.2019 08:53  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçları dün akşam oynanan iki maç ile başladı. İki İngiliz takımının karşı karşıya geldiği maçta, Tottenham, Manchester City'i 1-0 yenmeyi başardı ve tur için avantajı kaptı. Gecenin diğer maçında Liverpool, Porto'yu 2-0 ile geçerek tur kapısını araladı. İşte Liverpool - Porto ve Tottenham - Manchester City maçlarının özet görüntüleri, maçın önemli anları...

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ ÖZETLERİ

LIVERPOOL - PORTO MAÇ ÖZETİ

Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında sahasında ağırladığı Porto'yu ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Liverpool, İngiltere'de ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Ev sahibi takım, çeyrek final ilk maçında Anfield'de ağırladığı Porto'yu ilk yarıdaki etkili oyunuyula 2-0 mağlup ederek yarı final kapısını araladı.

Liverpool, Naby Keita'nın 5. dakikadaki golüyle Porto karşısında 1-0 öne geçti.

21. dakikada Mohamed Salah ile Liverpool ikinci gole çok yaklaştı. Mısırlı yıldızın ceza sahası içindeki vuruşunda top kale direğinin yanından az farkla auta çıktı.

26. dakikada Roberto Firmino'nun attığı golle Liverpool, Porto karşısında skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla kapandı.

Maçın ikinci yarısında Porto'nun Moussa Marega ile bulduğu pozisyonlarda Liverpool kalecisi Alisson gole izin vermedi. Karşılaşmanın 70. dakikasında Liverpool, Sadio Mane ile önemli bir poziyonu değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Sadio Mane tarafından çekilen şut kaleyi bulmadı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Liverpool, çeyrek final ilk maçında Porto'yu 2-0 mağlup etti. Bu maçın özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Liverpool - Porto eşleşmesinde rövanş karşılaşması 17 Nisan Çarşamba günü Portekiz'de oynanacak. Eşleşmede turu geçecek takım yarı finalde Barcelona - Manchester United eşleşmesinden gelen takımla karşılaşacak.

TOTTENHAM - MANCHESTER CİTY MAÇ ÖZETİ

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eşleşen İngiltere temsilcileri arasında yapılan maçta Tottenham, Manchester City'yi ağırladı. Tottenham Hotspur Stadı'nda oynanan mücadelenin 12. dakikasında VAR sistemi yardımıyla Danny Rose'un topa elle dokunduğunu tespit eden hakem, Manchester City lehine penaltı kararı verdi. Tottenham kalecisi Hugo Lloris, Sergio Agüero'nun kullandığı penaltı vuruşunda gole engel oldu.

Ev sahibi ekip Tottenham, 78. dakikada Son Heung-min'in attığı golle 1-0 öne geçti ve mücadeleden bu skorla galip ayrıldı. Bu maçın özetini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Bu arada Tottenham'ın golcü futbolcusu Harry Kane, Fabian Delph ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemedi ve 58. dakikada yerini Lucas Moura'ya bıraktı.

Tottenham - Manchester City eşleşmesinde rövanş karşılaşması 17 Nisan Çarşamba günü Etihad'da oynanacak. Eşleşmede turu geçecek takım yarı finalde Juventus - Ajax eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

DEVLER LİGİ'NDE GÜNÜN MAÇLARI

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, Manchester United, evi Old Trafford'da Barcelona'yı ağırlayacak.Old Trafford'da saat 22.00'da başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ve beIN SPORTS MAX 1'den naklen yayınlanacak.

Gecenin diğer maçında Ajax ve Juventus, çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. Johan Cruyff (Amsterdam) Arena'da saat 22.00'da başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Del Cerro Grande yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ve beIN SPORTS MAX 2'den naklen yayınlanacak.

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri İzle: Liverpool-Porto / Tottenham - M.City Maç Özeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement