Şampiyonlar Ligi'nde Dün Gecenin Sonuçları - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi'nde Dün Gecenin Sonuçları

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, dün gece 4 grupta 8 karşılaşma oynandı.

01.11.2017 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, dün gece 4 grupta 8 karşılaşma oynandı.

A Grubu'nda Manchester United, kendi sahasında Benfica'yı 2-0 mağlup etti. Kırmızı Şeytanlar da Martial ile bir penaltı vuruşundan yararlanamazken, Benfica'nın 18 yaşındaki Belçikalı kalecisi Mile Svilar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde penaltı kurtaran en genç file bekçisi oldu.

B Grubu'nda sezona flaş transferlerle başlayan PSG, konuk ettiği Anderlecht'i 5-0 yenerek iki maç kala üst tura çıkmayı garantiledi. PSG'de defans oyuncusu Kurzawa hat-trick yaparken, maçın diğer golleri Verratti ve Neymar'dan geldi. Grubun diğer maçında Bayern Münih deplasmanda Celtic'i 2-1 mağlup etti ve üst tura yükselmeyi garantiledi.

C Grubu maçında Roma, Chelsea'yi 3-0 yendi ve liderliğe yükseldi. Roma'da maç kadrosunda yer alan milli futbolcu Cengiz Ünder, karşılaşmada süre alamadı.  Grubun diğer maçında Azerbaycan temsilcisi Karabağ deplasmanda Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Karabağ, ilk deplasman puanını kazandı.

D Grubu'nda lider Barcelona deplasmanda Olympiakos ile golsüz berabere kaldı. İtalyan ekibi Juventus'un Portekiz deplasmanında Sporting Lizbon ile yaptığı maç ise 1-1 sona erdi.

Maçların sonuçları ve gruplarda oluşan puan durumu şöyle:

A Grubu:

Basel - CSKA Moskova: 1-2

Manchester United - Benfica: 2-0

B Grubu:

Celtic  - Bayern Münih: 1-2

Paris Saint-Germain - Anderlecht: 5-0

C Grubu:

Atletico Madrid  - Karabağ : 1-1

Roma  - Chelsea: 3-0

D Grubu:

Olympiakos  - Barcelona: 0-0

Sporting Lizbon - Juventus: 1-1

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi'nde Dün Gecenin Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement