Şampiyonlar Ligi Temennisi - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi Temennisi

Şampiyonlar Ligi Temennisi

Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter, Mustafa Cengiz’e 22. şampiyonlukla birlikte Devler Ligi kupasını beklediklerini söyledi, Başkan Cengiz ise, “İnşallah G.Saray, Şampiyonlar Ligi’ni de alacak” dedi

04.06.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylılar Derneği'nin her yıl organize ettiği Geleneksel Pilav Günü Galatasaray Lisesi'nde yapıldı.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile yöneticilerden Yusuf Günay, Mahmut Recevik, Kaan Kançal ve İlber Aydemir'in de katıldığı 84. Geleneksel Pilav Günü'nde lisenin eski öğrencileri bir araya geldi.
Cengiz, "Burada bir tarihi izliyoruz. Toplumları oluşturan en önemli etkenlerden biri onların sağlıklı tarihidir. Galatasaray Lisesi'nin 150. yılını Pilav Günü münasebetiyle kutluyoruz. Galatasaray Lisesi sadece bir lise değil, Türkiye tarihinin kilometre taşı. Türkiye'nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasında bir mihenk taşı ve penceresi. Sadece futbol Pilav Günü'nde yer alan Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter ise Cengiz'e hitaben, "Bu sezon inanılmaz bir hediye getirdiniz. 21. şampiyonluk için yönetimi, taraftarları ve futbol takımını kutluyorum. İnşallah şimdi hedef 22. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu" dedi.
Mustafa Cengiz ise bunun üzerine, "İnşallah Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ni de alacak ve diğer Türk takımlarıyla birlikte mukim olacak" diye konuştu.
Galatasaray'da son yapılan başkanlık seçiminde aday olan Ozan Korkut da geleneksel pilav gününde Galatasaray Lisesi mezunu olarak 25. Yıl plaketini eski öğretmeninin elinden aldı.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi Temennisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement