Şampiyonlardan Rektör Bircan'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Şampiyonlardan Rektör Bircan'a Ziyaret

Şampiyonlardan Rektör Bircan\'a Ziyaret

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO)’nun Milli Güreşçileri Rektör Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

09.01.2018 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO)'nun Milli Güreşçileri Rektör Cavit Bircan'ı makamında ziyaret etti. Şampiyonları ağırlayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, pehlivanlara teşekkür etti.

Rektör Bircan, madalya kazanan öğrenciler Fatih Cengiz, Süleyman Atlı ve Yunus Emre Dede'yi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca ile birlikte ağırladı.

Polonya'da düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası Grekoromen 75 kiloda Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Fatih Cengiz'i, aynı Şampiyona da serbest stilde 57 kiloda bronz madalya kazanan Süleyman Atlı'yı, U23 Serbest Güreş Türkiye Balıkesir Şampiyonası'nda 97 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Yunus Emre Dede'yi tebrik eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, "Pehlivanlarımız başarılarıyla üniversitemizi gururlandırdı" diyerek bundan sonraki müsabakalarda da sporculara başar diledi.

Sampiyonalarda ADÜ'yü en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını ifade ederek Antrenörleri Sefa Ülker ve Serdal Çavuşoğlu'na teşekkür eden pehlivanlar, kendilerine her türlü desteği veren Rektör Cavit Bircan ile BESYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Karacabey'e teşekkür ettiler.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan "Üniversitemizde spor alanında güzel gelişmeler oluyor, her branşta öğrencilerimiz başarılara imza atıyor" diyerek sporculara ve onların başarısında emeği olan herkese teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şampiyonlardan Rektör Bircan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement