Şampiyonluk Kutlamasında 5. Yıldız Detayı! - Son Dakika
Spor

Şampiyonluk Kutlamasında 5. Yıldız Detayı!

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması büyük bir coşkuyla devam ederken sarı-kırmızılıların 5. yıldız hamlesi de dikkatlerden kaçmadı.

25.05.2019 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonluk kutlamaları Ali Sami Yen'de büyük bir coşkuyla yapılırken, 5. yıldız hamlesi de dikkatlerden kaçmadı. Stadın zeminine 5 yıldız koyulurken, 4 yıldızın içi tamamen dolduruldu. 5. yıldızın ise 3 parçası boş bırakıldı.

Şampiyonluk Kutlamasında 5. Yıldız Detayı!

5. YILDIZ PLATFORMUN ÜSTÜNDE

22. şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın 5. yıldız için gerçekleşmesi gereken iki parçayı doldurması ve 3 şampiyonluk halinde buna da vurgu yapması göze çarptı. Öte yandan 5. yıldızın parçası platformun üstüne de yerleştirildi.

(Sporx)

Şampiyonluk Kutlamasında 5. Yıldız Detayı!

Son Dakika Spor Şampiyonluk Kutlamasında 5. Yıldız Detayı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • ramazan: rize gibi penaltılarla 15 ci yıldızda rahat takılır bu hakemlerle tabi 37 44 Yanıtla ...........: siz sıkıntıdan ne dediğinizi bilmiyorsunuz 32 22 Murad : Rakipsizlik 1 0 Gsli : Siz ancak bizim şampiyonluklarımızı konulursunuz. 1 0 Zor.unami gitti: Sen rizelimisin kardes o zman 2 fener maci konya maci ilk bjk maci vs onalrida da soyle cokmu zor gercekleri soylemek 1 0
  • Sertaç: Burda hakemler bize çalıştıysa Uefa vE süper kupa nasıl geldi 13 8 Yanıtla ilginç: sertaç arkadaşım bunlar hakemler size yardım etti derler sonra fetö yardım etti yok beşiktaşın eski başkanı olan t.f.f başkanı yıldırım demirören yardım etti derler derler sonra da 20 senedir bizi kendi sahamızda yenemiyorsunuz derler. :) bunlar dediklerine kendileri bile inanmıyorlar sen yoluna devam et boşver 14 6
  • Fb: Galatasaray kazanana kadar penaltıya devam.penaltiyi atamassa bı kırmızı bı penaltı hoooppp şampiyon gs 3 8 Yanıtla
  • Kamil koc: Tabi hakemlerle sampiyonluk cok kolay 3 6 Yanıtla
  • 5656: Birilerine batması Harika bir duygu. 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement