Fanatik Galatasaray taraftarı şampiyonluk maçının stresine dayanamadı - Son Dakika
Spor

Fanatik Galatasaray taraftarı şampiyonluk maçının stresine dayanamadı

Fanatik Galatasaray taraftarı şampiyonluk maçının stresine dayanamadı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 35 yaşındaki Muharrem Günay, Beşiktaş'ın şampiyon olduğu Süper Lig'de Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile oynadığı karşılaşmanın stresine dayanamayıp kalp krizi geçirdi. Fanatik bir Galatasaray taraftarı olduğu öğrenilen Günay, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ölüm haberini alan yakınları derin üzüntü yaşadı.

16.05.2021 05:06  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Davutlar Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde oturan Muharrem Günay, dün Süper Lig'de taraftarı olduğu Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile maçını izlemek için arkadaşlarıyla evinde bir araya geldi. Fanatik Galatasaray taraftarı olan Günay, maçın ikinci yarısını izlerken birden fenalaştı.

Fanatik Galatasaray taraftarı şampiyonluk maçının stresine dayanamadı

HASTANEYE KALDIRILDI ANCAK KURTARILAMADI

Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler Günay'ın kalp krizi geçirdiğini belirledi. Günay, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Muharrem Günay hayatını kaybetti. Günay'ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri derin üzüntü yaşadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fanatik Galatasaray taraftarı şampiyonluk maçının stresine dayanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • maho: gs şampiyon olunca senin cebine mi para giriyor? zavallı gs li. 62 17 Yanıtla
  • ali: İnsanoğlu bazı şeylere çok değer veriyor. Futbol gibi... Kazansa ne kaybetse ne? Ne geçecek eline? Neden bu çılgın kutlamalar? Neyin yükseldi? Ne kazandın? Korona mı bitti? İşin, aşın mı var? ALLAH ( C.C ) fikir versin. Fikirsiz AKIL boştur, bir işe yaramaz... 72 5 Yanıtla
  • Salim: Bizlere şuur versin futbol hastalığı vb şeylerden kurtarsın Allahım sana ne faydası ola caktı birde tabuta gs bayrağı satarlar vah vah 26 2 Yanıtla
  • haylaz: ahirette gs. kurtarsın. ALLAH rahmet eylesin.başka ne denebilirki. 21 6 Yanıtla
  • snoop: allah rahmet eylesin.boyle bos işlere boş sebeplere ölenler icin diycek bsey yok. 13 2 Yanıtla
  • Meknı cennet olsun: Güzel insan mekanın cennet olsun kalbin çok temiz güzel bir insan olarak bilenceksin ve burda bos boş yazanlar maç uğruna deniyor ey gafiller siz kadere inanmiyormusunuz dinsizler 9 6 Yanıtla
  • Ahmet: Bir takım tutmak anlatılmaz yaşanır. Bjk haricinde Ben Milli Takım taraftarıyımdır. Dünya Kupası finalinde oynamak, İstiklal marşımızı dünyaya duyurmak, daha da önemlisi Haklı olduğun meseleleri Futbol Aracılığıyla dünyaya gösterebilirsin. Fransa, Arnavutluk maçlarında gol atınca Asker selamını tüm dünya gördü. Maddi olarak önemli spor organizasyonlarını Ülkemize alırsak cebimize para da girer. Esnaf mutlu olur. Turist gelir. Tuttuğun şehrin takımı avrupada kazandıkça reklam yapmış olur. 2 6 Yanıtla
  • Boş iş: Bir sporu benimseyip desteklemek iyidir fakat fanatik olup bu kadar takıntı yapmak bir hastalıktır. Ne olacak yani tuttuğun takım şampiyon olsa? Cebine para mı girecek maaşına zam mı gelecek size ne faydası var? 7 0 Yanıtla
  • Gurbetci : Yazik olmus kardesimize. Mekani cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları
    09:40 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 25, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde ise 31. hafta karşılaşmaları yapılacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de play-off yarı final maçları oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre, birçok önemli maçın yer aldığı haftada takımlar mücadele edecek.

  • Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada
    09:36 Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada

    Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30. haftada en centilmen takım Trabzonspor oldu. Trabzonspor, 1 kırmızı kart ve 45 sarı kartla ligin en az kart gören takımı oldu. Ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör olarak seçilmişti.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aleyna, Aysu ve Berna arasında yapılan eleme mücadelesinin kaybedeni Aysu oldu. Oyunu geçtiğimiz sene yaşanan deprem felaketinde kaybettiği arkadaşına ithaf eden Aysu, gözyaşlarına boğuldu.

  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.


Advertisement