Samsun'da "Ayın Polisi" Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Samsun'da "Ayın Polisi" Uygulaması

Samsun'da 2 polis memuru, Emniyet Müdürlüğü binası önündeki araçların park yerinde çukurların kapatılmasını sağladıkları için mart ayının polisleri seçildi.

20.04.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 2 polis memuru, Emniyet Müdürlüğü binası önündeki araçların park yerinde çukurların kapatılmasını sağladıkları için mart ayının polisleri seçildi.

Emniyet Müdürlüğü önünde görevli Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memuru Feyzi Akkaya ve Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memuru Sait Öztürk, hizmet binası karşısındaki emniyet birimlerine ait araçların park yeri olarak kullanılan alanda çeşitli nedenlerle aşınma sonucu oluşan çukurların kapatılmasını sağlamaları takdirle karşılandı.

Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, polis memurları Feyzi Akkaya ve Sait Öztürk'ün görev bilinci ile hareket etmesi, görevleri esnasında sorumluluk alanlarına hakim olmaları, görülen aksaklığın bir an önce giderilmesi için ilgili birimlerle irtibata geçilmesi, duyarlılık ve dikkatli bir şekilde çalışması, mesai arkadaşlarına örnek teşkil etmeleri ve halkın polise olan güven duygusunun güçlenmesine katkıda bulunduklarından dolayı 2015 yılının Mart ayının polisi olarak seçti.

Polis memurlarının fotoğrafları, ayın polisi seçilmesi nedeniyle Emniyet Müdürlüğü binasının girişine asıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da 'Ayın Polisi' Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement