Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı: Parası için öldürüp testereyle parçalamış - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı: Parası için öldürüp testereyle parçalamış

Samsun'da aynı mahallenin farklı sokaklarında iki ayrı çöp konteynerinde parçalara ayrılmış halde bulunan Irak uyruklu şahsın vahşice öldürülmesiyle ilgili 2 ay önce arkadaş olduğu bir başka Iraklı tarafından parası için kafasına sert cisimle vurularak daha sonra banyoda testere ile parçalara ayrıldığı ortaya çıktı.

17.01.2020 20:11  Güncelleme: 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da temizlik işçilerinin çöp toplama kamyonuna boşalttıkları konteynırda, battaniyeye sarılı halde bulunan, kol ve bacakları kesik erkek cesedinin, Irak uyruklu Kareem Jabbar Salman Al Zabara'ya (59) ait olduğu ortaya çıktı. Cinayetin para için işlendiği belirtilirken öldürülen kişinin testere ile parçalara ayırıp çöpe attıldığı ortaya çıktı.

KAFASI VE GÖVDESİNİ ÇÖPÇÜLER BULMUŞTU

Olay, İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi Ilgaz Sokak üzerinde 12 Ocak Pazar günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait çöp kamyonu, sokak üzerindeki çöp konteynerindeki çöpü kamyona boşaltıp 150 metre gittikten sonra işçiler, çöp kamyonunu preslemeden önce kontrol etti. Poşetin içinde erkek cesedi olduğunu fark eden temizlik işçileri polise haber verdi.

Kimliği belirsiz erkek şahsın cesedi çöp kamyonundan alınarak otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin kafasının ve gövdesinin poşet içinde çöp konteynerine atıldığı, belden aşağısı ve kollarının ise kayıp olduğu anlaşıldı.

Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı: Parası için öldürüp testereyle parçalamış

CESET PARÇALARI FARKLI BÖLGELERDE BULUNDU

Şehirdeki bütün çöp konteynerlerinin içi ve çöp kamyonları ile çöp boşaltılan yerlerde arama yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı mahalle bekçileri Reşadiye Mahallesi Çaykara Sokak üzerinde bir çöp konteynerini kontrol ettiklerinde iki ayrı çöp poşeti içinde cesedin kolları ve ve kayıp bacaklarını buldu. Kolları ve bacakları da parçalara ayrılıp çöp poşeti içinde çöpe atılan şahsın ceset parçaları otopsi işlemleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

12 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Soruşturmayı yürüten Samsun Cumhuriyet Savcısı Ahmet İlyas Tolar, bizzat polisle operasyonlara katılarak olayın kısa sürede çözülmesini sağladı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu, öldürülen şahsın kimliğini tespit etti. Cesedin Iraklı bir kişiye ait olduğu belirlendi. Vahşi cinayetle ilgili, 5'i kadın 1'i Suriye 11'i Irak uyruklu toplam 12 kişiyi gözaltına aldı. Polisteki sorgulanmaları tamamlanan 12 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

ÖLDÜRÜLEN KİŞİNİN BANKA HESABINDAN YÜKLÜ MİKTARDA PARA ÇEKİLMİŞ

Öldürülüp cesedi parçalara bölünen kişinin Irak uyruklu 59 yaşındaki Kareem Jabbar Salman Al Zabara olduğu ortaya çıktı. Iraklı şahsı yine Irak uyruklu olan ve 2 ay önce tanışıp arkadaş olduğu Rabah Hasan Sallama Sallama'nın (36) Fatih Mahallesi'ndeki evine davet ettiği, bankada bulunan yaklaşık 200 bin lira parasını almak için kafasına sert cisimle vurarak daha sonra götürdüğü evinin banyosunda testere ile parçalara ayırıp çöpe attığı ortaya çıktı. Polis, Iraklı şahsın öldürüldükten sonra bankada bulunan parasının ATM'den peyderpey çekildiğini de tespit etti. Vahşi cinayet ile ilgili adliyeye sevk edilenlerin arasında katil zanlısının eşinin de bulunduğu öğrenildi.

Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı: Parası için öldürüp testereyle parçalamış
Samsun\'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı: Parası için öldürüp testereyle parçalamış

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı: Parası için öldürüp testereyle parçalamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Çiftçi: Burda yorum yapanların yarısı bu hükümete oyunu verdi. Yani hükümetin bütün icraatlarına onay verdi okadar onayladı ki tek başına hükümet yaptı şimdi kimse ağlamasın beter olun ben çiftçiyim bu hükümet beni yok etti yüksek faizli banka borcu ödüyorum neymiş faizler düşecekmiş ödediğimiz tefeci faizleri ne olacak 18 8 Yanıtla Çiftçiye: Çok haklisin babamda çiftçi patates ekiyorlar bütün köylüde dahil battilar ve malesef artik tarlalari satmaya basladi: Avrupada bile birtane Türk meyvesi yok türkiyede yetisen hersey var ama türkiyede baska ülkeden getirdiyo gercekten cok üzülüyorum artik bu ise el atsinlar yazik bu çiftçilere. 10 3 Haha: :)) günahının bedelini öde 7 2
  • mertt: bu topraklar savasla kazanıldı bu surıyelıler ıraklılar ulkeye yerlestı sınema valla cevır cevır ızle 23 2 Yanıtla Saddam: Saddam bunlara az bile yapmış demekki 20 2
  • Aslan: Hayırlı işler, sıra biz Türklere gelmez inşallah 18 0 Yanıtla
  • Fatih: Film daha yeni başlıyor... 11 0 Yanıtla Her film biter: Ucuz figüranlarda çöplükte ölür 5 3
  • Feryal: Bunlarda cani kanı var... 10 0 Yanıtla
  • osman amca: milyonlarca ilkel cahil vahşiyi bu ülkeye alanlar bu millete en büyük kötülüğü yapmışlar işsiz aç bırakmışlardır tarih er geç bunu yazacaktır 6 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 2 kişi adliyeye sevk edildi
    18:39 Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 2 kişi adliyeye sevk edildi

    Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda M.C.Ö. ve O.C.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Operasyonda 3 bin 920 adet sentetik ecza hap ve 209 gram skunk maddesi ele geçirildi. Polisteki sorguları tamamlanan şüphelilerden O.K.C. serbest bırakılırken, M.C.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Habur Gümrük Kapısı'nda 850 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
    18:39 Habur Gümrük Kapısı'nda 850 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

    Habur Gümrük Kapısı'nda yapılan operasyonda 850 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

  • Şanlıurfa'da çıkan kavgada 4 kişi bıçakla yaralandı
    18:18 Şanlıurfa'da çıkan kavgada 4 kişi bıçakla yaralandı

    Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde Ahmet Yesevi Mahallesi Açıksu Caddesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 4 kişi bıçakla yaralandı. Olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastanelere kaldırıldı.

  • Konya Karapınar'da Trafik Kazası: 5 Yaralı
    18:17 Konya Karapınar'da Trafik Kazası: 5 Yaralı

    Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Ereğli'den Karapınar istikametine seyir halinde olan bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile araçta bulunan 4 kişi yaralandı ve Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • Kastamonu'da motosiklet kazası: Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı
    17:59 Kastamonu'da motosiklet kazası: Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, Rusya uyruklu bir şahıs şarampole devrilen motosikletten düşerek ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralıya müdahale etti ve hastaneye kaldırdı. Jandarma ekipleri de kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Isparta'da Narkotik Operasyonunda 56 Şüpheliye Adli İşlem
    17:56 Isparta'da Narkotik Operasyonunda 56 Şüpheliye Adli İşlem

    Isparta'da Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Narkoçelik' operasyonunda 56 şüpheliye adli işlem yapıldı. Operasyon sonucunda 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında bin 652 kullanımlık muhtelif uyuşturucu veya uyarıcı madde ele geçirildi.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • İskenderun'da evde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı
    17:51 İskenderun'da evde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, evinde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli O.B'nin ikametinde arama yaptı. Adresteki incelemede 4 ruhsatsız tabanca ve 23 fişek bulundu. Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü.

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
    17:51 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri olan Mehmet Sultan Allahverdi, memleketi Rize'nin İyidere ilçesinde defnedildi.


Advertisement