Samsun'da İlköğretim Haftası Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Samsun'da İlköğretim Haftası Kutlanıyor

Bafra'da İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

18.09.2018 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra'da İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu'nun 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından tören, Şehit Burak Perçin İlkokulunda devam etti.

Katipoğlu, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, "Bütün gayretimiz sizlerin yetişmesi, iyi birer vatandaş olabilmeniz içindir. Gelecek yüzyılın bilim adamları, yöneticileri, öğretmenleri, hakimleri sizler olacaksınız. Bu yüzden çağın teknolojik gelişmelerinden mutlaka yararlanmalısınız. Bizler de bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Konuşmanın ve öğrencilerin gösterilerinin ardından tören sona erdi.

Törene Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, MHP İlçe Başkanı Barboros Turna, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin ile sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve veliler katıldı.

Ladik

Ladik ilçesinde İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı'nın çelenk sunmasıyla başlayan kutlamalara, 80. Yıl İlk ve Ortaokulu bahçesinde devam edildi.

Belediye Başkanı Selim Özbalcı, burada yaptığı konuşmada, 2018-2019 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, "Çocuklarımızın eğitimine hayatlarını adayan öğretmenlerimize, geleceğimizin güvencesi ve teminatı olan çocuklarımıza ve onların değerli ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından öğrencilerin şiirler okuması, halk oyunları gösterileri ile devam eden programın ardından Kaymakam Muhammet Çiftçi ve Belediye Başkanı Özbalcı'nın ders zilini çalmasıyla öğrenciler derse girdi.

Programa İlçe Emniyet Müdür Vekili İlhan Güler, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da İlköğretim Haftası Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement