Samsun'da Iraklılar Ev Basıp Yağma Yaptı - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da Iraklılar Ev Basıp Yağma Yaptı

Samsun\'da Iraklılar Ev Basıp Yağma Yaptı

Samsun’da Irak uyruklu 2 kişi, kendileri gibi Irak uyruklu bir vatandaşın evini basarak ellerini, kollarını ve gözünü bağlayıp evini yağmaladılar.

16.08.2018 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da Irak uyruklu 2 kişi, kendileri gibi Irak uyruklu bir vatandaşın evini basarak ellerini, kollarını ve gözünü bağlayıp evini yağmaladılar.

Olay, İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tek kaldığı öğrenilen Iraklı Muhammet Ali Ahmet, iddiaya göre evde uyuduğu sırada kimliği belirsiz 2 Irak uyruklu tarafından baskına uğradı. Iraklı 2 kişi sabah saatlerinde evi basarak, kendileri gibi Iraklı olan Muhammet Ali Ahmet'i önce öldüresiye dövdü, ardından ise ellerini, kollarını ve gözlerini bağladılar. Şüpheliler daha sonra evi yağmalayarak şahsa ait cep telefonlarını aldılar.

Ev sahibinin sesleri duyarak aşağıya inmesi üzerine, şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Mahalle sakinlerinin polise ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen ekipler, bölgede çalışma başlattı.

Polis, yağma olayını gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan 2 Iraklıyı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da Iraklılar Ev Basıp Yağma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da Aranan 9 Kişi Yakalandı, Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi
    01:24 Hatay'da Aranan 9 Kişi Yakalandı, Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler cezaevine gönderilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Yaralanan olmadı.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.


Advertisement