Samsun'da Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 5 Yaralı

Samsun'un Terme ilçesindeki kazada otomobil sürücüsü ile minibüste çıkan yangından dolayı aynı aileden 5 kişi yanarak yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

17.01.2015 03:43  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da minibüs ile otomobil çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında parçalanarak ikiye bölünen otomobilin LGP tankı patlayıp alev alması sonucu minibüsün tamamen yandığı kazada 6 kişi yanarak feci şekilde can verirken 5 kişi de yaralandı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, Samsun'un Terme ilçesi Sakarlı Mahallesi Çamlı Mevkii Samsun- Ordu Karayolu üzerinde gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet Bodur (34) idaresindeki 34 VL 3941 plakalı otomobil, Ordu'dan Samsun istikametine seyir ederken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkıp orta refüjden karşı şeride geçip İmdat Akgül idaresindeki 52 EP 392 plakalı minibüs ile çarpıştı.

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Kazada otomobil ikiye bölünüp parçalanırken otomobilin LPG tankının bulunduğu arka kısmı minibüsün önünde kaldı. Kazadan bir süre sonra otomobilin minibüs önüne yapışan arka kısmındaki LPG tankı aniden patlayarak alev aldı. Bu sırada minibüs de yanmaya başladı. Mahalle sakinleri ve yoldan geçen vatandaşlar ellerine geçirdikleri battaniye, çarşaf ve yangın söndürme tüpü ile minibüsü söndürmeye çalıştı.

KAZADA YAŞAMINI YİTİRENLER

Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Bodur ile minibüste bulunan Emine Akgül, Şehri Akgül, Soner Akgül, Caner Akgül ve 7 aylık olduğu ileri sürülen Yusuf Akgül hayatını kaybederken, Songül Akgül, Ali Akgül, Yücel Akgül ve minibüs sürücüsü İmdat Akgül ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Terme Devlet Hastanesi ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar. Kaza anının, LPG tankının patlaması ile vatandaşların yanan kişilere müdahalesi bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülenerek, yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Samsun\'da Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 5 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • zaza: Söz Konusu Samsunsa Doğaldır Bunu Haber Bile Yapmicaksınız Çok Sacma SamsunLular Hepsi Terör . . 3 30 Yanıtla
  • erdem sabri: allah rahmet etsin trafik şakaya gelmez, kurallara saygı, uygun ve güvenli lastik aracın teknik bakımları yapılmalı, hatalı sollama ve hız felaketi getirir unutmamalı iyi yolculuklar 3 2 Yanıtla
  • sezer akkaya: Taksi surucusu alkkollu oldugu icin direksiyon hakimiyetini kaybetmis alkol satisinin durmasi ve lpg nin kaldirilmasini istiyorum 3 0 Yanıtla
  • Urfalı: Allah rahmet eylesin yazık yaa 1 1 Yanıtla
  • Metin Yorumcu: Benim halkim kendini oyuncak saniyo, galiba 1 0 Yanıtla
  • axiziya: allah rahmet eylesin, hakkaten çok feci olmuş. . . 0 0 Yanıtla
  • mustafa: arkadaslar olenlerın nerelı oldugu belımı 0 0 Yanıtla
  • HASANDUMAN: ALLAH RAHMET EYLESİN. GERİRİDE KALANLARA ACİL ŞİFALAR MAH KOMŞULARIMDI 0 0 Yanıtla

Advertisement