Samsun'da Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Masa Tenisi Turnuvası

Samsun\'da Masa Tenisi Turnuvası

Samsun'da masa tenisi turnuvasında gençler kategorisinde kızlarda Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

19.01.2013 11:55  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği masa tenisi turnuvasında gençler kategorisinde kızlarda Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

17-18 Ocak tarihleri arasında Samsun Atatürk Spor Salonu'nda yapılan masa tenisi turnuvasında geçen yıl olduğu gibi kızlarda Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, erkeklerde de Atakum Feza Koleji şampiyon oldu. Büyük bir katılımın sağlandığı müsabakalarda çekişme üst düzeyde yaşandı. Başarı gösteren öğrencilere madalya ve kupalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürleri İsmail Tekin ve Erkan Özcan verdi. Müsabakalarda derece yapan takımlar, genç kızlarda Samsun Birincisi Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, ikincisi Çarşamba Ağcagüney Çok Programlı Lisesi, üçüncü Atakum Garip Zeycan Fen Lisesi, dördüncüsü de Atakum Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi oldu. Masa Tenisi Genç Erkekler Birincisi Atakum Feza Koleji, ikincisi de Atakum Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi, üçüncü Bafra Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi, dördüncüsü Terme Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi oldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'da Masa Tenisi Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement