Samsun'da üniversite öğrencisinin öldürülmesiyle ilgili 3 sanığın yargılanmasına devam edildi - Son Dakika
Güncel

Samsun'da üniversite öğrencisinin öldürülmesiyle ilgili 3 sanığın yargılanmasına devam edildi

Samsun\'da üniversite öğrencisinin öldürülmesiyle ilgili 3 sanığın yargılanmasına devam edildi

Samsun'un Atakum ilçesinde üniversite öğrencisi Kemal Abdüssamet Bakır'ın öldürülmesiyle ilgili 3 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, Selçuk B. ile İsmailcan B'nin tahliyesine, Baran Ö'nün ise tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 25 Temmuz'a erteledi.

01.06.2023 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Atakum ilçesinde üniversite öğrencisi Kemal Abdüssamet Bakır'ın öldürülmesiyle ilgili 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ikinci duruşmaya tutuklu sanıklar Baran Ö, Selçuk B. ve kardeşi İsmailcan B. ile taraf avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, Selçuk B. ile İsmailcan B'nin tahliyesine, Baran Ö'nün ise tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 25 Temmuz'a erteledi.

Samsun'da geçen yıl 27 Kasım'da üniversite öğrencisi Kemal Abdüssamet Bakır (25) ile evlerine gelen ev arkadaşının arkadaşı Baran Ö. (21) arasında tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen olayda bıçaklanan Bakır, yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da üniversite öğrencisinin öldürülmesiyle ilgili 3 sanığın yargılanmasına devam edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement