Samsun'daki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Samsun'daki Uyuşturucu Operasyonu

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 kişiden 7'si tutuklandı.

03.06.2011 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 kişiden 7'si tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin, 3 aylık teknik takibi sonucu, bir hastanenin temizlik şirketine ait bazı çalışanların uyuşturucu ticareti yaptığının tespiti sonrasında başlatılan operasyonla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Soruşturma kapsamında hastane çalışanlarından gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Özgür K, Abdullah K, Cemil D. ve Mustafa Ş. ile bu kişilerle bağlantısı olduğu öne sürülen Ramazan K, Uğur Ç. ve Fatih K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Diğer şüpheliler, Ömer Şerif B, Mustafa K, ve Hasan S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, bir ihbar üzerine başlatılan 3 aylık teknik takip sonucu düzenlediği operasyonda, özel bir hastanenin kalorifer dairesi, çamaşırhane, soyunma dolapları ile bazı evlerde toplam 420 gram esrar ele geçirmişti. Operasyon kapsamında 8'i hastane çalışanı 17 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerden 7'si ise ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'daki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement