Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladik Belediyesinden emekliye ayrılan Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey onuruna veda yemeği verdi.

13.09.2017 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladik Belediyesinden emekliye ayrılan Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey onuruna veda yemeği verdi.

Belediye Mavi Göl Tesislerinde düzenlenen yemeğe Özbalcı'nın yanı sıra Belediye Meclisi üyeleri, kamu kurumlarının idarecileri, siyasi partilerin temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar, belediye birim amirleri ve belediye personeli katıldı.

Özbalcı, burada yaptığı konuşmada, Sulubey ile arkadaşlığının uzun yıllara dayandığını dile getirerek, "Yıllarca aynı camiada görev yaptık. Ladik Belediyesinde de yine beraber olduk. Çalışmaktan son derece memnun olduğum bir arkadaşımı kaybetmekten kendi adıma üzüntü duyuyorum. Allah yolunu açık etsin. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Özbalcı, konuşmasının ardından Sulubey'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ladik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Sukas ve Polat Mahallesi Yatılı Kız Kur'an Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Kırbıyık da Sulubey'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, birer plaket verdi.

Sulubey ise görevi süresince kendisine destek olan başta Belediye Başkanı Özbalcı olmak üzere mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Vali Kaymak'dan Kaymakam Gökpınar'a başarı belgesi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar'a başarı belgesi verdi.

Gökpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisini başarılı bulup başarı belgesi vermesinden dolayı Vali Kaymak'a teşekkür etti.

Mülki idare amirleri olarak görev yerlerinde devlet, vatan ve millet için hizmetlerin en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Gökpınar, "Ben de görev yaptığım ilçelerde en iyi hizmeti yapmaya gayret gösterdim. Sayın Valimiz Osman Kaymak'a teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da görevini layıkıyla yapmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement