Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak'ta yaşayan Savaş Özer'in sahibi olduğu Anadolu çoban köpeği "Pusat" Ankara'da düzenlenen yarışmadan ödülle döndü.

25.09.2017 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak'ta yaşayan Savaş Özer'in sahibi olduğu Anadolu çoban köpeği "Pusat" Ankara'da düzenlenen yarışmadan ödülle döndü.

Kavak Avcılar Derneği Başkanı Muharrem Könez, gazetecilere yaptığı açıklamada, Özer'in yetiştirdiği "Pusat" adlı çoban köpeğinin, Anadolu Çoban Köpekleri Derneğince Ankara Yeni Mahalle mesire alanında düzenlediği "Türk Çoban Köpekleri Güzellik Yarışması"nda, jüri tarafından birinci seçildiğini söyledi.

Özer'i kendilerinin de desteklediğini belirten Könez, Özer'in köpeğinin birinci olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Könez, Kavak Avcılar Derneği Başkanı olarak Kavak ilçesinde av köpekleri arasında güzellik yarışması düzenleyeceklerini de kaydetti.

Samsun Tanıtım Günleri

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 22-24 tarihlerinde düzenlenen "Samsun Tanıtım Günleri"nden olumlu sonuç aldıklarını belirtti.

Özbalcı, yaptığı yazılı açıklamada, SAMKON'un İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda bu yıl 11.'si düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerine Ladik Belediyesi olarak katıldıklarını, Samsun yöresine özgü ürünler ve lezzetleri ziyaretçilere sunduklarını ifade etti.

Ladik standına ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Özbalcı, ilçenin ve Samsun'un tanıtımını en iyi şekilde yaptıklarını kaydetti.

Kur'an kursu öğreticisi emekli oldu

Vezirköprü Müftülüğünde Kur'an kursu öğreticisi Ayten İba, emekli oldu.

Müftülükten emekliye ayrılan ilk kadın personel olan İba'nın 1984 yılında Vezirköprü İmam Hatip Lisesinden mezun olduğu belirtildi.

İba'ya plaketini, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Seyhan Elmacı takdim etti.

İba, Diyanet'in çok büyük bir kurum olduğunu, bunun için Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatına minnet ve şükran duygusunu hep taşıyacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement