Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Kemal Kaplan Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret etti.

03.10.2017 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Kemal Kaplan Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret etti.

Yaşlılarla sohbet edip istek ve sorunlarını dinleyen Özbalcı, huzurevi sakinleriyle pasta keserek eğlencelerine de ortak oldu.

Özbalcı, "Varlığımızı borçlu olduğumuz büyüklerimizin yaşam sevinçlerine ortak olduk. Sevgi, hoşgörü ve güler yüzümüzle geçmişimizin sigortası, bilgi ve tecrübeleri ile bizlere rehber olan yaşlılarımızın daima yanındayız. Büyüklerimizin bizler için ne kadar değerli olduğunu onlara her zaman hissettirmeli ve hatırlatmalıyız. Yaşlılarımıza moral olup, onların hayır dualarını almalıyız." ifadelerini kullandı.

Kavak ilçesine 17 milyon 500 bin liralık eğitim yatırımı

Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yangöz, ilçede eğitime ilişkin yapılacak hizmetlerin eğitim öğretim kapasitesinin artmasına katkı sağlayacağını söyledi.

Kontrollerde Atatürk Anadolu Lisesi binasının depreme dayanıklı olmadığının tespit edildiğini bildiren Yangöz, binanın yıkılarak yerine yeni binanın yapılacağını dile getirdi.

İlçedeki askerlik şubesinin İlkadım ilçesine taşınmasıyla atıl kalan Soğuksu Mahallesi'ndeki binanın Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildiğine işaret eden Yangöz, "Bu bina da yıkılarak yerine özel eğitim uygulama merkezi yapılacak. Ayrıca ilçe merkezine Yaşar Doğu İlkokulu adıyla okul da inşa edilecek. Bu hizmetler için 17 milyon 500 bin lira harcama gerçekleştirilecek." dedi.

Yangöz, Anadolu Lisesi'nin Atatürk İlkokulu binasına taşınması nedeniyle bu okuldaki öğrencilerin Merkez İlkokulu'na aktarıldığını, okulun adının da "Atatürk Merkez İlkokul" olarak değiştirildiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement