Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Murat İkiz'e iade-i ziyarette bulundu.

02.11.2017 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Murat İkiz'e iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Yılmaz, Belediye Başkanı İkiz'le ilçe hakkında genel değerlendirme ve ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede, Havza Hükümet Konağının yıkılarak yeniden yapılması konusu da gündeme geldi.

Yılmaz, ortak amacın Havza'ya ve Havzalılara hizmet olduğunu belirterek, "İlçemizi daha ileriye götürmek ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile el ele çalışacağız. Göreve başladığım gün ilçede beraber çalışacağımız arkadaşlarımız çok güzel bir karşılama ile hoş geldin dediler. Bugün de Belediye Başkanımız ile ilçede iade-i ziyaretlere başladım. Tüm kurumlarımızı ziyaret edeceğim." diye konuştu.

Kaymakam Yılmaz'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İkiz ise, "Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle büyük bir uyum içinde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Bir kez daha kendisine görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Jandarmadan cam filmi uyarısı

Havza İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekibince yapılan uygulamada araç sürücüleri cam filmi konusunda uyarıldı.

Jandarma Trafik Tim Komutanı Astsubay Başçavuş Ercan Sanver, sürücülere uyarılarda bulunarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan yönetmelik değişikliği ile araçlarda cam filmi ve renkli cama yasak getirildiğini hatırlattı.

Sürücülere, yönetmelikle, araçlarda cam filmi ve renkli cam kullanımına ilişkin hükümde değişiklik yapılarak, cam filmi ve renkli cam kullanımında Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin 63. maddesinin esas alınacağı anlatıldı.

Sahte plaka, evrak ve emniyet kemeri uygulaması da yapılarak kurallara uymayan sürücüler hakkında cezai işlem uygulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement