Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak Rıdvan Çelikel Fen Lisesi öğrencileri, cinsel istismara tepki amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

22.03.2018 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Rıdvan Çelikel Fen Lisesi öğrencileri, cinsel istismara tepki amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

Lise öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde "Çocuklara kabus değil ses ol", "Minik bedenime ses ol", Çocuğuna susmayı değil, konuşmayı öğret, "Sessiz kalma suça ortak olma" yazılı pankartlarla Rıdvan Çelikel Caddesi'nden Atatürk Meydanı'na kadar yürüdü.

Burada saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı'nı okuyan öğrenciler, ardından dağıldı.

Ortaokul öğrencilerinden "Dur Yolcu" programı

Ladik'te, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yılı dolayısıyla "Dur Yolcu" programı gerçekleştirildi.

Akpınar Fen Lisesi Şehit Mustafa Yahya Mertcan Konferans Salonu'nda yapılan etkinlikte 100. Yıl Ortaokulu öğrencileri gösteri sundu.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, burada yaptığı konuşmada, geçmişte olduğu gibi bugün de milletin bekası ve geleceği, bağımsızlık ve vatan için şehitler verildiğini söyledi.

34 yıllık öğretmenlik hayatında çok kutlamalar yaptıklarını belirten Özbalcı, "Ama bu hafta geçekleştirilen tüm etkinliklerde çok duygulandım. Çanakkale ruhunu bizlere yansıtan evlatlarımızı öğretmenleriyle Çanakkale'ye göndermek, Çanakkale'yi tanıtmak isterim." dedi.

Programa, Kaymakamı Emrah Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdür Vekili İlhan Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Dönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Havza'da Yaşlılar Haftası etkinliği

Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde Yaşlılar Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Merkez müdürü Hasan Göktuğ, huzurevi misafirlerine ellerinden gelen en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirterek, "Yaşlılarımıza mutlu bir yaşam sağlamak, onlara yalnızlıklarını hissettirmemek amacındayız. Devlet her türlü imkanı seferber etmiştir. Elden geldiği kadar bu hizmetin kalitesini artırma gayreti içerisindeyiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından program için hazırlanan pasta kesildi, yerel sanatçılar sahne aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement