Samsun'dan kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan kısa kısa

Samsun\'dan kısa kısa

Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

22.03.2022 15:52  Güncelleme: 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Kaymakam Orhan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Ladik Kemal Kaplan Huzurevi'ni ziyaret etti.

Ziyaretinde Huzurevi Müdürü Hasan Kalın'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Orhan, daha sonra huzurevi sakinleri ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

Kaymakam Orhan, "Siz büyüklerimiz yılın sadece bir haftası ya da bir günü değil her gün başımızın tacısınız. Huzurevi müdürümüz ve çalışanlarımızla birlikte sizlerin rahat ve huzuru için elimizden gelen tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Sizler yaşadıklarınızla geçmişimize, tecrübelerinizle geleceğimize ışık tutanlarsınız. Sizlerin hayır duasına ihtiyacımız var. İnşallah memleketimizi, dünyayı etkisi altında bulunduran ve sağlığımızı olumsuz yönde etkileyen koronavirüs salgınını yine sizlerin duasıyla atlatıp, kucaklaşacağız ve ellerinizden öpeceğiz." dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri de Kaymakam Orhan'a teşekkür etti.

Kavak'ta Orman Haftası

Kavak ilçesinde Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

Kavak Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kavak Orman İşletme Müdürü Vekili Meryem Şirin, 2022 yılı ağaç dikim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Ömer Saygılı, ekolojik dengenin sağlanmasında önemli bir yere sahip olan ormanların ülkelerin doğal güzellikleri ve ekonomik kalkınmanın temel değerlerinden olduğunu aktardı

Saygılı, ormanları korumanın ve yeni orman alanları oluşturmanın herkesin vatandaşlık görevi olduğunu vurguladı.

Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programın ardından okul bahçesinde 615 fidan toprakla buluşturuldu.

Programa, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Rıza Yıldız, Kavak Asayiş Bölük Komutanı Teğmen Furkan Göktürk, Emniyet Müdürü Vekili Seyfettin Güveli, Amasya Bölge Müdürü Halil Oflu, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin Kariptaş, daire amirleri, Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement