Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

AK Parti Bafra ilçe teşkilatı üyeleri iftarda buluştu.

20.06.2017 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bafra ilçe teşkilatı üyeleri iftarda buluştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ilçede düzenlenen iftarın ardından yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliklerinin örnek olması temennisinde bulunarak, "Bir konuya değinmek istiyorum. Kendi canından, kendi kanından olan Müslüman kardeşleri Katar'a ambargo uyguluyor. Bunu aklım almıyor. İnşallah ramazan ayı biz Müslümanların aklını başına almasına vesile olur." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven de ramazan ayının son günlerini yaşadıklarını dile getirerek, "Ramazan ayı yardımseverliğin en üst noktalara çıktığı aydır. Bu bağlamda İlçe teşkilatlarımıza, yönetimimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'e ve AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı'ya teşekkür ederim." dedi.

Çarşamba'da iftar

İlçe Ziraat Odası üyeleri iftarda buluştu.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftar öncesi oda üyelerine seslenen Başkan Muammer Aydemir, dünyanın geleceğinin tarım olduğunu, bu nedenle önemli bir sektörde faaliyet gösterdiklerini söyledi.

İftara Kaymakam Mustafa Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ile oda üyeleri katıldı.

CHP Vezirköprü İlçe Teşkilatı iftarda buluştu

CHP Vezirköprü İlçe Teşkilatı üyeleri, iftar programında bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen iftara eski CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, CHP Vezirköprü İlçe Başkanı İbrahim Gürbüz ve partililer katıldı.

Gürbüz, iftarın ardından yaptığı konuşmada, katılımlarından dolayı partililere teşekkür etti.

Kavak'ta bayram için önlemler

İlçe Kaymakamı Hasan Gökpınar, yaptığı açıklamada, bayram süresince vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için gereken tüm tedbirlerin alınacağını söyledi.

Asayiş ve trafik ekiplerinin denetimlerini artıracağını belirten Gökpınar, "Trafiğin yoğunlaştığı Samsun- Ankara kara yolu ile mahalle grup yolları, otogar ve şehir merkezi Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerimiz denetim ve gözetiminde bulunacaktır." dedi.

Gökpınar, ayrıca sağlık, temizlik gibi konularda da ilgili kuruluşların hazırlıklarını sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement