Samsun - Kanyonda Kaybolan Tur Rehberini Arama Çalışmasından Bu Gün de Sonuç Alınamadı - Son Dakika
Güncel

Samsun - Kanyonda Kaybolan Tur Rehberini Arama Çalışmasından Bu Gün de Sonuç Alınamadı

Kanyonda kaybolan tur rehberini arama çalışmasından bu gün de sonuç alınamadıSAMSUN'un Vezirköprü ilçesindeki Şahinkaya Kanyonu'nda serinlemek için girdiği suda kaybolan tur rehberi Selçuk Korkut'u (26) arama çalışmaları bu gün de devam etti.

04.07.2018 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanyonda kaybolan tur rehberini arama çalışmasından bu gün de sonuç alınamadı

SAMSUN'un Vezirköprü ilçesindeki Şahinkaya Kanyonu'nda serinlemek için girdiği suda kaybolan tur rehberi Selçuk Korkut'u (26) arama çalışmaları bu gün de devam etti. Ancak çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

Vezirköprü ilçesinde özel bir tur şirketinde rehberlik yapan Selçuk Korkut, 4 gün önce Altınkaya Baraj Gölü'nde bulunan Şahinkaya Kanyonu'nda tekne gezisi sırasında serinlemek için suya girdi. Teknede kıyafetleri bulunan Korkut'tan haber alamayan arkadaşları durumu polise haber verdi. Polis yaptığı incelemenin ardından durumu deniz polisine ve AFAD ekiplerine bildirdi. Suyun derinliğinin yaklaşık 100 metreyi bulmasından dolayı çalışmalar için Ankara'dan Jandarma Arama ve Kurtarma'dan (JAK) yardım istendi. Bölgeye gelen JAK timi, çalışmalara katıldı. Korkut'u arama çalışmalarına bu gün de devam etti. Dalgıçlar botlarla Baraj Gölü'nde kayıp Korkut'u aradı. 7 kişilik ekiple kanyonda 160 metreye kadar görüntü sağlayabilen sonar görüntüleme cihazı ile arama yapıldı ancak olumlu bir sonuç alınamadı. Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner de bölgeye gelerek arama çalışmalarını yerinde takip etti. Ayrıca Vezirköprü Belediyesi tarafından kıyıda kurulan çadırda Korkut'un yakınları gelecek olumlu bir haberi umutla bekledi.

Samsun - Kanyonda Kaybolan Tur Rehberini Arama Çalışmasından Bu Gün de Sonuç Alınamadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun - Kanyonda Kaybolan Tur Rehberini Arama Çalışmasından Bu Gün de Sonuç Alınamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement