Samsun Kenan Şara Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Samsun Kenan Şara Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsun Kenan Şara Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsun'da geçirdiği kalp krizi sonucu dün vefat eden Samsun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Kenan Şara, bugün Alaçam ilçesi Sarılık köyünde toprağa verildi.

12.12.2014 15:25  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da geçirdiği kalp krizi sonucu dün 62 yaşında vefat eden Samsun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. (Samgaz) Genel Müdürü Kenan Şara, bugün Alaçam İlçesi Sarılık Köyü'nde toprağa verildi.Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri ve Samgaz A.Ş. Genel Müdürü Kenan Şara, 7 gün önce kalp krizi geçirerek kentteki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen dün sabah hayatını kaybeden Şara, için bugün memleketi Alaçam İlçesi Sarılık Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninde ilk olarak Kenan Şara'nın evinin önünde helallik alındı.

KÖY MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Cenaze daha sonra Sarılık Camisi'ne götürüldü. Burada Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk tarafından Cama Namazı'na müteakip cenaze namazı kıldırıldı. Şara'nın cenazesi, daha sonra Sarılık Köy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Kenan Şara ile uzun yıllar mesai arkadaşlığı yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, cenaze boyunca son derece üzgün göründü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Kenan Şara Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement