Samsun Lojistik Köy Projesi - Son Dakika
Güncel

Samsun Lojistik Köy Projesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "(Lojistik Köy Projesi) Büyük düşünmeli·yi·z bu proje şehri·mi·ze çok şey kazandıracak.

21.09.2017 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "(Lojistik Köy Projesi) Büyük düşünmeli·yi·z bu proje şehri·mi·ze çok şey kazandıracak."

Yılmaz, yapımı devam eden "Lojistik Köy Projesi" çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediyenin söz konusu projeye yüzde 40 hisse ile ortak olduğunu anımsatan Yılmaz, çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, "40 milyon Euro'nun üzerinde bir bütçeye sahip olan projenin Samsun için önemine dikkat çekti.

Projenin kent ekonomisine ve istihdama çok şey kazandıracağını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Proje büyük oranda şekillendi. İnşaat çalışmalarında önemli oranda yol alındı. Hem altyapı, hem üst yapı konusunda belirli bir noktaya gelindi. Biz artık bundan sonra işin hayata geçtikten sonra yapılması gereken yönetimsel planlamalarını, işbirliklerini ve işleyişe yönelik süreçlerini de düşünmek ve planlamak zorundayız. Büyük düşünmeli·yi·z bu proje şehri·mi·ze çok şey kazandıracak.

Bu basit bir işletme ya da fabrika değil. İş süreçlerini iyi yönetmek ve bunun için de büyük düşünmek zorundayız. Dünyada bu işi yapan ülkelerdeki örnekleri incelemeli ve bu işletmelerle karşılıklı işbirliğinin de yollarını belirlemeli, iletişimimizi kurmalıyız. Yine bu iş yapılırken ülkemizin ilgili kurumları ile TDDY, DHMİ, THY gibi aktörlerle de nasıl bir çalışma prensibimizin olacağını belirlemeli ve bunlarla yapılacak olan protokol ve işbirliği sürecinin adımlarını da planlamalıyız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun Lojistik Köy Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement