Samsun Oğlunun Sırtında Taşıdığı Kaniye Ninenin Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Samsun Oğlunun Sırtında Taşıdığı Kaniye Ninenin Durumu İyiye Gidiyor

Samsun'da dere taşması sonucu ulaşıma kapanan yolda, oğlunun sırtında taşıyarak aile sağlığı merkezine götürüp getirdiği Kaniye Kasap (85), kendisini için devreye giren Vali Osman Kaymak'a teşekkür etti.

27.01.2019 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da dere taşması sonucu ulaşıma kapanan yolda, oğlunun sırtında taşıyarak aile sağlığı merkezine götürüp getirdiği Kaniye Kasap (85), kendisini için devreye giren Vali Osman Kaymak'a teşekkür etti. Hastanede tedavisi süren ve durumu iyiye giden Kasap, Bağ bahçemi özledim. Sağlığıma kavuşup köye dönmek istiyorum dedi.

Çarşamba ilçesi Gökçeçakmak Mahallesi'nde iki hafta önce yoğun yağış nedeniyle dere taştı. Dere sularıyla balçığa dönen ve hasar oluşan mahalle yolu ulaşıma kapandı. Yoldaki hasar giderilemeyince araçlar mahalleye giremedi, yaşam olumsuz etkilendi. Büyük zorluk yaşayan mahalle sakinlerinden Nihat Kasap da, akciğer rahatsızlığı nedeniyle iğne olması gereken annesi Kaniye Kasap'ı sırtında her gün 3 kilometre taşıyarak aile sağlığı merkezine götürüp getirmeye başladı.

VALİ DEVREYE GİRDİ

Ailenin yaşadığı zorluğu öğrenen Samsun Valisi Osman Kaymak, yardım için devreye girdi. Vali Kaymak, Çarşamba Kaymakam'ı Şükrü Yıldırım'a talimat vererek, Kaniye Kasap'a sağlık hizmeti sağlanmasını istedi. Eve giden ekipler, Kaniye Kasap'ı sedye ile alarak ambulansa taşıdı. Kaniye Kasap, götürüldüğü hastanede tedaviye alındı. Vali Kaymak, görüştüğü Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'dan da yolun onarılmasını istedi. Belediye ekipleri Gökçeçakmak ve Kemer Mahalleleri arasındaki yolun onarımı için çalışmalarına başladı.

'BAHÇEMİ ÖZLEDİM'

Vali Kaymak'ın talimatının ardından başlanan yol yapım çalışmaları sürerken, Kaniye Kasap ise Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde tedavisine başlandı. Gözetim altında tutulan ve durumu iyiye giden Kasap, kendisini için devreye giren Vali Osman Kaymak'a ve tüm yetkililere teşekkür etti. Köyünü özlediğini belirten Kaniye Kasap, Bağ bahçemi özledim. Bir an önce sağlığıma kavuşup köye dönmek istiyorum dedi.

Annesini günlerdir sırtında taşımak zorunda kalan Nihat Kasap ise, Valimizden Allah razı olsun, annemin durumu hastanede daha iyiye gidiyor. Yol da yapılmaya başlandı, inşallah en kısa zamanda annemi eve götürebilmiş olacağım diye konuştu.

Samsun Oğlunun Sırtında Taşıdığı Kaniye Ninenin Durumu İyiye Gidiyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Oğlunun Sırtında Taşıdığı Kaniye Ninenin Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement