Şehit Annesi: Ben Dimdik Ayaktayım Seni Dinliyorum Oğlum, Ağlamayın - Son Dakika
Güncel

Şehit Annesi: Ben Dimdik Ayaktayım Seni Dinliyorum Oğlum, Ağlamayın

Tendürek Dağı bölgesinde şehit olan Mustafa Özdemir'in cenazesi Samsun'a getirildi. Sedyede oğlunun cenazesini bekleyen acılı anne, "Ben dimdik ayaktayım, Ağlamayın" diye seslendi.

26.05.2017 23:23  Güncelleme: 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tendürek Dağı bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in cenazesi memleketi Samsun'a getirildi.

Askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirilen Şehit Uzman Çavuş Özdemir'in cenazesini burada Vali Yardımcısı Recep Yüksel, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehidin babası Recai, annesi Ayşe ve kardeşi Esra Özdemir ile yakınları ve vatandaşlar karşıladı.

"BEN DİMDİK AYAKTAYIM"

Oğlunun cenazesinin getirilmesini bekleyen ve sedye üzerinde oturan anne Ayşe Özdemir, "Ben dimdik ayaktayım. Seni dinliyorum oğlum. Ağlamayın" diyerek seslendi.

EŞİ VE ÇOCUKLARI AYNI UÇAKTA GELDİ

Şehidin cenazesi ile aynı uçakta eşi Ebru ve çocukları Burak ile Kağan Özdemir'de geldi. Eşi gözyaşları içinde uçaktan indi. Cenazesi askerlerden tarafından uçaktan indirildikten sonra bir süre omuzda taşındı. Ardından da cenaze aracına konuldu. Türk bayrağına sarılı naaşı daha sonra cenaze aracıyla Terme İlçe Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Şehit Annesi: Ben Dimdik Ayaktayım Seni Dinliyorum Oğlum, Ağlamayın
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Annesi: Ben Dimdik Ayaktayım Seni Dinliyorum Oğlum, Ağlamayın - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement