Samsun'un 2,3 Milyarlık 2019 Bütçesi Komisyondan Geçti - Son Dakika
Güncel

Samsun'un 2,3 Milyarlık 2019 Bütçesi Komisyondan Geçti

Samsun\'un 2,3 Milyarlık 2019 Bütçesi Komisyondan Geçti

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçe belediyesi ve SASKİ’nin 2019 yılı bütçesi komisyonlarda görüşülerek meclise havale edildi.

09.11.2018 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçe belediyesi ve SASKİ'nin 2019 yılı bütçesi komisyonlarda görüşülerek meclise havale edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı tahmini bütçesi 820 milyon TL olarak belirlenirken, 17 ilçe ve SASKİ'nin bütçeleriyle birlikte toplam bütçe 2 milyar 365 milyon 336 bin TL olarak planlandı.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı komisyon toplantısı Büyükşehir Belediye Binasındaki Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. 57 gündem maddesi görüşülerek onaylanmak üzere meclise havale edildi.

Samsun toplamının 2019 yılı bütçesi '2 milyar 365 milyon 336 bin TL' olarak planlandı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Komisyon Toplantısı'nda ilk maddede 2019 yılının performans programı açıklandı. Program, komisyon üyelerinin oy birliği ile kabul edilerek meclise havale edildi. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerinin bütçeleri komisyonda görüşüldü. Komisyon üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi 2019 yılı bütçesini 820 milyon TL, İlkadım Belediyesi bütçesini 264 milyon 444 bin TL, Atakum Belediyesi bütçesini 210 milyon TL, Bafra Belediyesi bütçesini 87,5 milyon TL, Çarşamba Belediyesi bütçesini 103 milyon TL, Vezirköprü Belediyesi bütçesini 61 milyon 725 bin TL, Canik Belediyesi bütçesini 100 milyon TL, Terme Belediyesi bütçesini 54 bin 460 bin TL, Tekkeköy Belediyesi bütçesini 80 milyon TL, Havza Belediyesi bütçesini 33 milyon 464 bin TL, Alaçam Belediyesi bütçesini 21 milyon 100 bin TL, 19 Mayıs Belediyesi bütçesini 23,5 milyon TL, Ayvacık Belediyesi bütçesini 12 milyon TL, Kavak Belediyesi bütçesini 13 milyon 915 bin TL, Salıpazarı Belediyesi bütçesini 10 milyon TL, Asarcık Belediyesi bütçesini 9 milyon 256 bin TL, Ladik Belediyesi bütçesini 16 milyon TL ve Yakakent Belediyesi bütçesini de 9 milyon 923 bin TL olarak planladı. Öte yandan 435 milyon olarak düşünülen SASKİ bütçesi de SASKİ meclisinde görüşülecek.

Samsunspor Tesisleri 10 yıllığına Samsunspor'a kiralandı

Büyükşehir Belediyesine ait Canik ilçesi Yeni Mahalle'de Doğupark 1. Dolgu Sahası'nda bulunan Samsunspor Spor Tesisleri'nin ihale maddesi de komisyonda görüşüldü. Komisyon üyeleri tesislerin 10 yıl süreyle tekrara Samsunspor'a kiralanması maddesini oy birliği ile kabul ederek meclise havale etti.

Bafra'daki sokak isimleri şehit ve gazi isimleriyle değiştirildi

Bafra'da bulunan 6 sokak ve 1 üst geçit, şehit ve gazi isimleriyle ölümsüzleştirilmek üzere komisyonda görüşüldü. Bafra, Emirefendi Mahallesi'nde bulunan üst geçidin adının Şehit P. Onb. İsa Kurt Üst Geçidi, Sakarya Mahallesi'ndeki yolun Şehit J. Uzm. Onb. Mehmet Karakut Sokak, İsmet Paşa Mahallesi'ndeki Batı Sokak'ın adının Gazi İlkay Korkmaz Sokak, Emirefendi Mahallesi'ndeki Mehtap Sokak'ın adının Gazi Cumhur Ünlü Sokak, Mevlana Mahallesi'ndeki Barutay Sokak'ın adının Gazi Duran Aybar Sokak, Alparslan Mahallesi'ndeki Kavaklı Sokak'ın adının Gazi Celal Kılıç Sokak ve İshaklı Mahallesi'ndeki Tören Sokak'ın adının Gazi Hüseyin Deniz Sokak olarak değişmesini öngören madde komisyondan oy birliği ile geçerek meclise havale edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'un 2,3 Milyarlık 2019 Bütçesi Komisyondan Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 10 şüpheli gözaltına alındı
    23:38 Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 10 şüpheli gözaltına alındı

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Kampüsü'nde iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Üniversite öğrencilerinin de karıştığı kavgada yaralanan 4 kişi hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak 10 şüpheliyi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, olay yerinde incelemede bulundu.

  • Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı
    23:36 Kuşadası'nda dev gemi iskeleye çarptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde limana yanaşmaya çalışan dev kruvaziyer gemi duramayınca iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisiyle iskelede ve gemide maddi hasar oluştuğu öğrenildi. Geminin çarpma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • TİKA, Tacikistan'daki ıslahevinde kalan çocuklara konser verdi
    23:29 TİKA, Tacikistan'daki ıslahevinde kalan çocuklara konser verdi

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) organizasyonuyla, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de bulunan ıslahevinde kalan çocuklara dünya klasikleri ve Türk sanatçıların bestelerinden oluşan bir konser verildi. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Doç. Dr. Lelya Bayramoğulları'nın sunduğu konser, TİKA tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlendi. Bayramoğulları, etkinlikte Tacik eseri de icra ederek büyük beğeni topladı. Konser, çocuklar arasında unutulmaz bir deneyim olarak değerlendirildi.

  • İzmir'de yol verme kavgası kanlı bitti
    23:24 İzmir'de yol verme kavgası kanlı bitti

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sanayi esnafının yol verme kavgasında taraflardan birisinin 8 kez bıçakladığı yaralıya, yanındaki diğer şahıs da tabancayla ateş etti. Mermilerin isabet etmediği yaralı, hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

  • Erzincan'da çıkan arazi yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    23:23 Erzincan'da çıkan arazi yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Erzincan'ın Yeniköy Kilimli Köyü'nde çıkan arazi yangını, köylülerin durumu bildirmesi üzerine Erzincan Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürüldü. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucunda, yangın kontrol altına alınarak yerleşim alanlarına sıçraması önlenmiştir.


Advertisement