26 adet geri dönüşüm kutusu çalındı - Son Dakika
3.Sayfa

26 adet geri dönüşüm kutusu çalındı

26 adet geri dönüşüm kutusu çalındı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 26 adet geri dönüşüm kutusu çalındı.

10.08.2022 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 26 adet geri dönüşüm kutusu çalındı.

Edinilen bilgiye göre, bir geri dönüşüm firması tarafından ilçenin muhtelif yerlerine konulan 26 adet tekstil ürünü geri dönüşüm kutusu çalındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 26 adet geri dönüşüm kutusu çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun'da Yabancı Uyruklu Kişi 100 Bin Liralık Eşya Çaldı
    13:55 Samsun'da Yabancı Uyruklu Kişi 100 Bin Liralık Eşya Çaldı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde bir Irak uyruklu kişi, kapısını kırdığı evden 3 gün boyunca 100 bin liralık eşya çaldı. Çaldığı eşyaları valizlerle taşıyan şüpheli, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

  • Samsun'da polis tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında 16 kişi yakalandı
    13:53 Samsun'da polis tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında 16 kişi yakalandı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında, 274 adet sentetik ecza, 41 gram metamfetamin, 1 ruhsatsız tabanca, 13,6 gram esrar, 6,26 gram skunk, 4 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 3 adet hassas terazi ve 5 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Uyuşturucu suçundan hapis cezası bulunan 1 kişi ile birlikte toplamda 16 kişi yakalandı.

  • Manisa'da Üniversite Öğrencisini Öldürme Davası Gerginlikle Devam Ediyor
    13:47 Manisa'da Üniversite Öğrencisini Öldürme Davası Gerginlikle Devam Ediyor

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü sırtından vurarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan direksiyon eğitmeni tutuklu Önder Lafçı hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi. Duruşma sırasında Kırgöz'ün ailesi ile sanık ailesi arasında mahkeme salonunda başlayan gerginlik adliye önüne taşarken Kırgöz ailesinin avukatı Yalçın Arcak, mahkeme çıkışında sanık yakınlarının üzerine yürüdü. Davanın ertelenmesi sonrası adliye önünde yaşanan gerginlikte polis ekipleri müdahale etti. Kırgöz'ün annesi Zeynep Kırgöz ise adaletin yerini bulmasını ve suçluların cezalandırılmasını istedi.

  • Dilovası'nda Tabancalı Saldırı Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti
    13:45 Dilovası'nda Tabancalı Saldırı Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, otomobilinden indiği sırada husumetlisi tarafından tabancayla vurulan Emre Taşdemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Adana'da Eşini Darbettiği İddia Edilen Sanık Hakkında Dava Açıldı
    13:44 Adana'da Eşini Darbettiği İddia Edilen Sanık Hakkında Dava Açıldı

    Adana'nın Seyhan ilçesindeki bir diş kliniğinde eşini darbettiği iddia edilen sanık hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, olayın iş yerinde gerçekleştiği ve sanığın müştekinin parmağındaki yüzükleri vermesini istediği, ancak müştekinin direnmesi üzerine sanığın sopayla darbettiği ve zorla senet imzalatmaya çalıştığı belirtildi. Tutuksuz sanığın yargılanmasına yakın zamanda başlanacak.

  • 'maNga' grubunun solisti Ferman Akgül'ün tazminat davasına ret
    13:43 'maNga' grubunun solisti Ferman Akgül'ün tazminat davasına ret

    'maNga' grubunun solisti Ferman Akgül'ün, kendisini siyasi bir oluşumun içindeymiş gibi göstererek linçe maruz bıraktıkları iddiasıyla Redd Grubu'nun üyeleri Doğan Duru ve Güneş Duru ile sanatçı Aylin Aslım'a açtığı 300 bin liralık manevi tazminat davasında karar çıktı. Mahkeme, Akgül'ün açtığı davanın reddine karar verdi.

  • Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma İddiasıyla Gözaltına Alınan 4 Zanlı Tutuklandı
    13:31 Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma İddiasıyla Gözaltına Alınan 4 Zanlı Tutuklandı

    Tekirdağ'da tefecilik ve nitelikli yağma suçlarıyla ilgili operasyon düzenlendi. Operasyonda ele geçirilen silah ve diğer delillerle birlikte 11 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan 4'ü tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Karabük'te üstgeçidi kullanmayan gence otomobil çarptı, metrelerce öteye savruldu
    13:21 Karabük'te üstgeçidi kullanmayan gence otomobil çarptı, metrelerce öteye savruldu

    Karabük'te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaralı genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunuyor.

  • Tekirdağ'da bir evde bonzai ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi
    13:19 Tekirdağ'da bir evde bonzai ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde jandarma güçleri, Muratlı ilçesi Kazımdirik-Turan Mahallesi'ndeki bir evde düzenledikleri operasyonda 94 gram bonzai ve 2 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirdi. Şüpheli gözaltına alındı.

  • Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, aranan 12 şahsı yakaladı
    13:14 Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, aranan 12 şahsı yakaladı

    Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar sonucunda 12 kişiyi gözaltına aldı. Yakalanan şahıslar adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • 'maNga' Grubunun Solisti Ferman Akgül'ün Açtığı Davada Karar Çıktı
    13:14 'maNga' Grubunun Solisti Ferman Akgül'ün Açtığı Davada Karar Çıktı

    'maNga' grubunun solisti Ferman Akgül'ün, kendisini siyasi bir oluşumun içindeymiş gibi göstererek linçe maruz bıraktıkları iddiasıyla Redd Grubu'nun 2 üyesi ile sanatçı Aylin Aslım'a açtığı manevi tazminat davasında mahkeme, Akgül'ün açtığı davanın reddine karar verdi.

  • Galatasaray Spor Kulübü Kıyafet Hırsızlığı Davası Devam Ediyor
    13:10 Galatasaray Spor Kulübü Kıyafet Hırsızlığı Davası Devam Ediyor

    Galatasaray Spor Kulübünün futbolcu ve teknik heyeti için özel üretilen kıyafetleri çalıp sattığı iddia edilen 6 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Savcı, 4 sanığın 17 yıl 5 aya kadar hapis cezası istediğini açıkladı.


Advertisement