Samsung 3 Yeni Monitör Duyurdu, Yer Kazandıran Monitör! - Son Dakika
Teknoloji

Samsung 3 Yeni Monitör Duyurdu, Yer Kazandıran Monitör!

Samsung 3 Yeni Monitör Duyurdu, Yer Kazandıran Monitör!

Samsung, Oyuncular ve Profesyoneller için 2019 Model Üç Yeni Monitörünü Tanıttı Samsung 3 yeni monitör duyurdu.

06.01.2019 03:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung, Oyuncular ve Profesyoneller için 2019 Model Üç Yeni Monitörünü Tanıttı

Samsung 3 yeni monitör duyurdu.

Samsung, modern çalışma alanları için minimalist Space Monitor, üst düzey oyun deneyimi için süper ultra geniş 49 inç CRG9 ve içerik üreticileri için ince tasarıma sahip 4K UHD kavisli monitör modellerini tanıttı.

Samsung Electronics üç yeni monitör modelini duyurdu: Modern ve minimalist Space Monitor, benzersiz bir oyun deneyimi için tasarlanan CRG9  ve içerik üreticiler için tasarlanan 4K UHD kavisli UR59C. Yeni monitörlerin her biri, etkileyici oyun deneyimi için ultra geniş ekranlar ve gerçekçi renklerden üretkenliği artırmak için alandan tasarruf eden tasarımlara kadar mevcut en iyi teknolojileri sunuyor.

"Samsung'un en yeni monitör serisi inanılmaz derecede çok yönlü ve bu kategoride sürdürdüğümüz yenilikler ile liderliğimizi yansıtıyor." diyen Samsung Electronics Görsel Ekran İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seog-gi Kim, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tüm bu monitörler bu yılki büyük stratejimizin bir parçası. Daha fazlasını yapmanız için ilham verecek harika ve çalışkan cihazlar ile size farklı seçenekler sunarak istediğinizi elde edebilmenizi sağlıyoruz."

Space Monitor: Modern, Minimal ve Esnek Tasarım

Samsung Space Monitor, kullanıcıların etrafındakiler yerine ekrandakilere odaklanması için şık tasarım ve işlevsellikten yararlanıyor. Üründe alandan tasarruf sağlayan, tamamen entegre edilmiş benzersiz kol, masaya kenetlenerek boş yer kalmasını sağlıyor ve kullanıcıların üretkenliğini artırıyor. Samsung Space Monitor'ü kurmak ve kullanmadığınız zaman ayarlamak çok kolay. Yalnızca geri itip duvara karşı düz bir şekilde saklamak mümkün. Kolay ergonomik ayarlar, girişlere erişim ve gizli kablo yönetim sistemi sayesinde Space Monitor, tüm iş istasyonları ve ev ofislerinde tasarım ve işlevi daha iyi hale getiriyor.

Space Monitor estetik görünümünün yanı sıra özellik bakımından zengin ve yüksek performanslı bir monitör. 27 inç boyutundaki model QHD çözünürlükle inanılmaz derecede ayrıntılı, keskin görüntüler veriyor. 32 inçlik model ise 4K UHD içerikler sunuyor.

Space Monitor'de bulunan benzersiz kol stant, ince çerçevenin arkasına saklanabiliyor. Standı kullanırken Space Monitor'ü kolayca çevirip duvardan uzaklaştırmak mümkün. Ayrıca masa yüzeyine kadar da alçaltılabilen ürün, Samsung'un Zero Height Adjustable Stand özelliği sayesinde her tür izleme tercihine uygun çok yönlü bir kullanım sağlıyor. Stant yalnızca rahat kullanım sağlamakla kalmıyor, güç ve HDMI kablolarını kolun içinden geçirerek temiz ve esnek bir görünümle kablo yönetimi sorununu da ortadan kaldırıyor.

CRG9 49" Oyuncu Monitörü: Çift QHD Çözünürlük ve Süper Ultra Geniş Ekran

CRG9 dünyanın 32: 9 en boy oranına sahip ilk yüksek çözünürlüklü süper ultra geniş oyuncu monitörü. 49 inç ekranda 120 Hz yenileme hızı ve 4 ms hızlı tepki süresi sunan ürün, görüntü gecikmelerini ve hareket bulanıklığını azaltarak hızlı oyunlarla zahmetsizce başa çıkıyor. Üstün oyun deneyimi için geliştirilen monitör; takılmalar, ekran yırtılmaları ve giriş gecikmesini azaltan AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR teknolojisinden yararlanıyor. Böylece mümkün olan en iyi kare hızı ve en akıcı oyun deneyimi ortaya çıkıyor.

Çift QHD çözünürlük (5120×1440) ve maksimum 1000 nit parlaklık sunan HDR10 ile içerikler CRG9'da tam anlamıyla hayat buluyor. Görüntülerin en parlak ve en karanlık alanlarında tüm ayrıntılar gözler önüne seriliyor. HDR10 ile ekrandaki ışıklar bölgesel olarak kısılabiliyor. HDR'ın sağladığı yüksek kontrast sayesinde, HDR olmayan monitörlerde görülmeyen çarpıcı ayrıntılar görülebiliyor. Monitör ayrıca Samsung'un devrim niteliğindeki Quantum dot teknolojisinden yararlanarak çok geniş bir gamda hassas renk üretimi sağlıyor. 1800mm ekran kavisi ve ultra geniş izleme açısı da eksiksiz görünürlük sunuyor.

Yan yana yerleştirilmiş iki adet 27 inç QHD 16: 9 monitöre eşdeğer olan 32: 9 süper ultra geniş ekran, iki görüntü kaynağının aynı ekranda izlenebilmesini sağlayan PBP (Yan Yana Resim) işlevi ile aynı anda birden çok iş yapabilmeyi sağlıyor. CRG9'da bir adet HDMI, iki adet Display Port, USB 3.0 ve kulaklık bağlantıları yer alıyor. Samsung ayrıca, oyunculara rahatlık ve esneklik sunmak için CRG9'da daha küçük boyutlu bir stant kullanıyor.

UR59C 32" Monitör: Dünyanın İlk 32 inç Kavisli 4K UHD Ekranı İçerik Üreticiler İçin Tasarlandı

Çok yönlü kullanım imkanı ve performans peşindeki içerik üreticiler için ideal olan yeni UR59C 32 inç monitör, bir milyara kadar renk desteğiyle 2500: 1 kontrast oranı ve 3840×2160 4K UHD çözünürlük sunan kavisli bir ekrana sahip. 1500R kavis ile elde edilen çevreleyici deneyim, içerik üretimi ve sanat tasarımı yaparken, video izlerken veya oyun oynarken farkını ortaya koyuyor. Geleneksel monitörlerde sıkça rastlanan, uzun süre kullanım sonrasında ortaya çıkan göz yorgunluğu da azaltılıyor.

Lacivert Gri renginde sunulan UR59C, yalnızca 6,77 mm inceliği ve kumaş desenli arka kasasıyla süper ince bir tasarıma sahip. 3 kenarı çerçevesiz ekran, V şeklinde ince fakat sağlam metal standa takılıyor. İki uçlu taban ise kabloları sarıyor ve çalışma alanında az yer kaplıyor.

Bu üç yeni monitör 8-11 Ocak 2019 tarihleri arasında Samsung'un Las Vegas Convention Center #15006'daki CES standında görülebilecek.

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Teknoloji Samsung 3 Yeni Monitör Duyurdu, Yer Kazandıran Monitör! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.

  • TAİDER Yapay Zeka Paneli: Yapay Zeka Diyalogları: Back to the Future
    11:42 TAİDER Yapay Zeka Paneli: Yapay Zeka Diyalogları: Back to the Future

    Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER), yapay zeka ile ilgili düzenlediği panelde, yapay zekanın konumu ve kullanım alanları ele alındı. Panelde, yapay zekanın aile işletmelerindeki sürdürülebilirlik üzerindeki önemi vurgulandı ve yapay zekanın aile şirketleri için bir dönüşüm aracı haline geldiği belirtildi.

  • Lamborghini, logosunu yeniledi
    10:34 Lamborghini, logosunu yeniledi

    Lamborghini, markasını elden geçirme çalışmalarının bir parçası olarak ikonik logosunu yeniledi. Otomotiv devi, daha sadeleştirilmiş bir logoya geçiş yaparken, klasik boğa tasarımını da sadeleştirdi. Yeni logo, markanın elektrikli geleceğe geçişini temsil ediyor.

  • Starlink Haritası ile Canlı Uydu Nasıl ve Nereden İzlenir?
    10:34 Starlink Haritası ile Canlı Uydu Nasıl ve Nereden İzlenir?

    Elon Musk'ın SpaceX projesinin bir parçası olan Starlink, dünya yörüngesinde 5 bin 600'ü aşkın aktif uyduyla hızlı internet sağlıyor. Starlink haritası, Dünya'yı yakınlaştırılabilir ve döndürülebilir bir 3D görünümünde gösteriyor. Her bir uydu kırmızı noktalarla temsil ediliyor ve üzerlerine tıklayarak bireysel bilgilere ulaşabilirsiniz. Starlink filosu hakkında genel bilgiler de sunulan haritada yer alıyor. Bu teknoloji, amatör gözlemciler ve uzmanlar için değerli bir kaynak olarak öne çıkıyor.

  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) Fiyatı ve Özellikleri
    10:33 Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) Fiyatı ve Özellikleri

    Samsung'un tablet pazarındaki çalışmalarını sürdürdüğü Galaxy Tab S6 Lite (2024) modelinin fiyatı ve özellikleri açıklandı. Wi-Fi varyantının 64 GB depolamalı sürümü 349 £'dan (~ 441 $) başlarken, 128 GB'lık modelin fiyatı 379 £'dan (~ 479 $) satılıyor. Tablet, 10,6 inçlik bir panel, WUXGA çözünürlük, S-Pen desteği, 8 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, çift hoparlör, Dolby Atmos desteği, Exynos 1280 işlemci, 4 GB RAM, 64 veya 128 GB dahili depolama, microSD kart yuvası, 7.040 mAh pil, Android 14 tabanlı OneUI 6.1 işletim sistemi ve Oxford Gri renk seçeneği gibi özelliklere sahiptir.

  • Word ve Excel Dosyalarını PDF'e Nasıl Dönüştürebilirsiniz?
    10:33 Word ve Excel Dosyalarını PDF'e Nasıl Dönüştürebilirsiniz?

    PDF dosyaları, belgelerin güvenli ve tutarlı bir şekilde paylaşılmasını sağlayan önemli bir dosya formatıdır. Bu rehberde, Word ve Excel dosyalarını nasıl PDF'e dönüştürebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

  • ASO Başkanı Seyit Ardıç, ASO Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi
    10:25 ASO Başkanı Seyit Ardıç, ASO Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi

    Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına ASO Başkanı Seyit Ardıç yeniden seçildi. ASO Teknopark AŞ Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ardıç, oy birliğiyle tekrar başkan seçildi. Ayrıca, Mehmet Cansız ASO Teknopark AŞ Genel Müdürlüğü görevine atandı.

  • TEI, yerli ve milli havacılık motorlarının tip sertifikasyonu için gerekli olan TOO'yu aldı
    10:11 TEI, yerli ve milli havacılık motorlarının tip sertifikasyonu için gerekli olan TOO'yu aldı

    Eskişehir'de kurulu TUSAŞ Motor Sanayi AŞ'nin (TEI), yerli ve milli havacılık motorlarının tip sertifikasyonu için gerekli olan 'Tasarım Organizasyonu Onayı'nı (TOO) almaya hak kazandığı bildirildi. TEI, Türkiye'de sivil havacılık motorları sertifikasyonuna yönelik TOO onayı alan ilk şirket oldu. GÖKBEY Helikopteri'ne güç verecek Türkiye'nin ilk milli helikopter motoru TEI-TS1400'ün uluslararası sivil sertifikasyon süreci de TOO sonrasında tamamlanacak.

  • ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi
    09:44 ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi

    Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknopark A.Ş. olağan genel kurul toplantısında, ASO Başkanı Seyit Ardıç yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçildi. Toplantıda, şirketin yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. ASO Teknopark'ın, üretime yönelik bir tasarımla sanayi ile bütünleşen, yüzü sanayiye dönük bir teknopark olacağı vurgulandı.


Advertisement