Samsung Galaxy Note10'un Jak Girişi Konusunu Açıklığa Kavuşturan Görüntü - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy Note10'un Jak Girişi Konusunu Açıklığa Kavuşturan Görüntü

Samsung Galaxy Note10\'un Jak Girişi Konusunu Açıklığa Kavuşturan Görüntü

Ortaya çıkan yeni görsellere göre Samsung Galaxy Note10, tüketiciler tarafından sıklıkla kullanılan 3.5mm kulaklık girişine sahip olmayacak. Samsung ise şu ana kadar bu bilgileri onaylamış değil.

12.07.2019 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, pek çok eksiği nedeniyle tüketiciler tarafından fazlasıyla eleştiriliyor olsa da sunduğu bazı özelliklerle de farkını ortaya koymayı başarıyor. Samsung'un rakiplerinin önünde olduğu özelliklerden biri de 3.5mm analog kulaklık girişi. Apple, Huawei gibi sektörün önde gelen oyuncuları, 3.5mm'lik kulaklık girişini telefonlarından kaldırırken Samsung, tüketicilerin büyük bir çoğunluğu tarafından kullanılmaya devam edilen kulaklık girişlerini cihazlarında bulundurmaya devam ediyor.

Samsung, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği açıklama ile yeni amiral gemisi Galaxy Note10'un 7 Ağustos tarihinde tanıtılacağını duyurmuştu. Cihazın tanıtımına bu kadar kısa bir süre kalmış olması, Galaxy Note10 ile ilgili sızıntıların da artış göstermesine neden oldu. Ortaya çıkan son Galaxy Note10 sızıntısı ise Samsung hayranlarının canının sıkılmasına neden olabilir. Zira sızıntı görsellere göre Samsung, yeni amiral gemisi telefonunda 3.5mm kulaklık girişine yer vermeyecek.

Kablolu kulaklıkların devri kapanıyor mu?

<a class='keyword-sd' href='/samsung-galaxy/' title='Samsung Galaxy'>Samsung Galaxy</a> Note10'un Jak Girişi Konusunu Açıklığa Kavuşturan Görüntü

Günümüzde kablosuz kulaklıklar fazlasıyla yaygınlaşmış olsalar da büyük bir çoğunluğun hala kablolu kulaklık kullandığını söylemek yanlış olmayacaktır. Bu nedenle cihazlardan kulaklık girişinin kaldırılması tüketiciler tarafından pek hoş karşılanmıyor. Harici olarak satılan dönüştürücüler ile kablolu kulaklıkları, USB Type-C girişi ile cihazlara bağlamak mümkün oluyor ancak çoğu kullanıcı dönüştürücülerle uğraşmanın zahmetli bir iş olduğunu düşünüyor.

Samsung Galaxy Note10'un Jak Girişi Konusunu Açıklığa Kavuşturan Görüntü

Ortaya çıkan görseller yalnızca kulaklık girişini değil, cihazın diğer tasarım detaylarını da gözler önüne seriyor. Buna göre cihazın alt kısmında S-Pen, hoparlör ızgarası, USB Type-C girişi ve mikrofon bulunacak. Üst tarafta ise MicroSD kart ve SIM kart tuvası bulunuyor. Cihazın sağ tarafında hiçbir fiziksel tuşun bulunmaması dikkat çekiyor. Sol tarafta ise üstte ses açma/kısma tuşu ile güç butonu bulunuyor. Görünüşe göre Samsung, Galaxy Note10'da Bixby butonuna yer vermeyecek.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy Note10'un Jak Girişi Konusunu Açıklığa Kavuşturan Görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement