Samsung Galaxy X Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy X Geliyor!

Samsung Galaxy X Geliyor!

Gün geçmiyor ki yeni bir Samsung marka akıllı telefon haberiyle daha karşınıza çıkmayalım. Bugün ortaya çıkan ve Galaxy X adını taşıyan yeni bir akıllı telefon ise, emsallerinden çok farklı bir özelliğe sahip.Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy X geliyor!

24.09.2017 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gün geçmiyor ki yeni bir Samsung marka akıllı telefon haberiyle daha karşınıza çıkmayalım. Bugün ortaya çıkan ve Galaxy X adını taşıyan yeni bir akıllı telefon ise, emsallerinden çok farklı bir özelliğe sahip.

Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy X geliyor!

Daha önce Lenovo ve Samsung gibi firmalar etkinliklerde birçok farklı katlanabilir ekranı akıllı telefon "prototipi" göstermiş olsalar da, yeni ortaya çıkan Galaxy X seri üretime başlanacak ve satışa sunulacak "ilk" katlanabilir ekranlı akıllı telefon olacak.

Samsung Galaxy X Geliyor!

Zira daha önce Bluetouth sertifikası aldığı ortaya çıkan yeni Galaxy X, bugün de Güney Kore"de ülkenin Ulusal Radyo Ajansı tarafından onaylandı. Samsung"un en üst düzey cep telefonu yöneticisi Koh Dong-jin tarafından onaylanan bu yeni akıllı telefon, tam anlamıyla Apple iPhone X"e rakip olarak piyasaya sürülecek.

Anlaşılan o ki Samsung gecikmeli de olsa iPhone X ile yüksek en boy oranlı tam ekran akıllı telefon trendini yakalayan Apple"a karşı, gövde gösterisi yaparcasına Galaxy X adını taşıyan katlanabilir ekranlı akıllı akıllı telefon ile çıkacak. Cihazın bu hızla giderse 2017 yılı sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy X Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement