Samsung Gear Vr, Satışa Sunuldu - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Gear Vr, Satışa Sunuldu

Samsung Gear Vr, Satışa Sunuldu

Samsung'un sanal gerçeklik alanındaki dikkat çekici çalışması.

09.12.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Samsung'un Oculus VR ekibiyle ortak olarak mobil cihazlara yönelik hazırladığı sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR, Samsung Gear VR Innovators Edition ismiyle ve 199 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Ancak herkes için değil, yalnızca yapımcılar için. Böylelikle Samsung, genel satış öncesinde geliştiricilerin içerikler hazırlamasını isteyecek ve cihazın final sürümüne doğru daha kullanışlı hale getirilmesini amaçlayacak.


Gear VR'ın içinde ön yüklü olarak bazı oyunlar ve filmler de yer alıyor. Ayrıca bu cihazı kullanabilmek için Samsung Galaxy Note 4'e de sahip olmanız gerekiyor. Samsung, geçtiğimiz IFA'da yaptığı duyuruda, Gear VR'a yalnızca Galaxy Note 4'ün destek verdiğini bildirmişti. Tabii bu ileride değişebilir.


Virtual Reality, yani sanal gerçeklik, son yıllarda üzerine düşülen çalışmalardan bir tanesi. Oculus VR ekibinin yaptığı çalışmalar dikkat çekince Facebook tarafından satın alınmıştı. Ardından Sony, PlayStation 4 konsolu için Morpheus projesinden söz etmiş, Samsung da mobil cihazları için Gear VR üzerine çalışmalar yaptığını bildirmişti.


Siz, bu akımı merak ediyor musunuz?


Samsung Türkiye, Note Edge ve Gear VR müjdesi verdi




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Gear Vr, Satışa Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement