Samsung S5610k - Son Dakika
Teknoloji

Samsung S5610k

Samsung S5610k

Samsung S5610k Özellikleri

26.09.2013 05:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

    Samsung S5610K Genel Özellikleri

    Harika bir sosyal araç olan Samsung S5610 ister sadece eski bir arkadaşınızla geziniyor olun veya tüm dostlarınızla bir doğum günü kutlamasında olun, ideal mobil arkadaşınız. Değerli anlarınızı yakalamak için gelişmiş 5 MP kamera ile donatılan bu telefon; anıları, paylaşabileceğiniz hatıralara çevirir. HSDPA yoluyla bağlanan bu telefon, sizin için önemli olan herkesle temas halinde olmanızı sağlayan özelliklere de sahiptir. Telefonun modern klasik tasarımı ile üstün metal yüzeyi ve ince gövdesi her zaman ve her yerde sizi iletişimde tutarken stilinizi de korur.

    5 MP kamera ile anı yakalayın

    Samsung S5610’un dahili 5 MP kamerası ile anılarınızı kaydedin. Otomatik odaklama ve flaş ile donatılan bu kamera ile bir düğmeye basarak yüksek kaliteli fotoğraflar ortaya koyabilirsiniz. Karelerinizi mükemmel şekilde çerçevelemek için geniş 2,4" LCD ekranı kullanın. Uzun ömürlü 1 000m Ah pil ile uzun süre fotoğraf ve video çekebilirsiniz!

    Modern Klasik Tasarım

    S5610 Klasik şekli üstün metal yüzeyi ve modern görünüm ile güncellenmiştir. Sadece 12,9 mm kadar ince olan bu telefon, kolay taşınabilirlik açısından ceplere ve çantalara sığar. Rahat şekilde ergonomik olan bu telefon avucunuz için mükemmeldir, cep telefonunuzun metal vurgularını ve hem parlak hem de mat olan çift tonlu tasarımını göstermeye bayılacaksınız.


    Kullanışlı Sosyal Ağ Özelliği

    Aile ve arkadaşlarınıza doğrudan bağlantınız olan Samsung S5610 anlık mesajlaşmalardan e-postaya ve sosyal ağ sitelerine kadar harika sosyal işlevsellik sunar. Samsung’a ait ChatON, grup sohbetinden*, telefon defteri entegrasyonuna ve akıllı telefon kullanıcıları ve diğer Samsung telefon kullanıcılarına arkadaşlarınızla iletişim kurarken içerik paylaşımına kadar inanılmaz özellikler sunar. Hareket halinde Twitter ve Facebook’unuzu güncelleyin ve Multi IM (MSN Messenger, Yahoo Messenger, Gtalk ve Facebook Chat, vs.) kullanın
    * Samsung ChatON, S5610 için Samsung Apps üzerinden daha sonra yüklenebilir.



    Push E-Posta Ve Active Sync

    Kolay E-posta ayarı ve Push e-posta hizmeti ve gelişmiş posta deneyimi için Active sync.



    Samsung Apps

    Daha dinamik bir mobil deneyim için Samsung Apps’tan istediğiniz ve ihtiyacınız olan herhangi bir uygulamayı indirin.



    Mp3 Çalar ve 3.5mm Kulaklık

    Müzik dinlemek istediğiniz zaman, sadece kulaklığınızı Samsung S5610’a takın, 3,5 mm Kulaklık girişi normal kulaklıklara, kulaklık setlerine ve taşınabilir hoparlörlere uyar.


    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Samsung S5610k - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?

    • Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi
      23:09 Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi

      Samsung, bu yıl Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6'yı piyasaya sürecek. Galaxy Z Flip 6'nın Geekbench raporuna göre cihazın 8 GB RAM, Android 14 işletim sistemi ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip olacağı görülüyor. Galaxy Z Flip 6'nın temmuz veya ağustos ayında duyurulması ve satışa sunulması bekleniyor.

    • Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor
      23:09 Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor

      Elektrikli araç piyasasında hem Tesla hem de Türkiye'nin yerli markası Togg'un modelleri, fiyatlandırma stratejileri ile dikkat çekiyor. Her iki markanın da farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap edebilecek çeşitlilikte elektrikli araçlar sunduğu görülüyor.

    • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
      23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

      Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

    • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
      23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

      OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.

    • Alfa Romeo Milano'nun yeni ismi Junior oldu
      21:10 Alfa Romeo Milano'nun yeni ismi Junior oldu

      Geçen yıl tanıtılan Alfa Romeo Milano, hükümetin talebi üzerine isim değişikliğine giderek Junior adını aldı. İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo, Milano'nun Polonya'da üretiliyor olması sebebiyle hükümetin eleştirilerine maruz kalmıştı. Ticaret ve Made in Italy Bakanı ise bu eleştirileri doğrulayarak isim değişikliğinin yasalara aykırı olduğunu belirtti. Şirket ise Milano isminin tüm yasal gerekliliklere uyduğunu savunsa da uzlaşmaya giderek Junior ismini seçti.

    • Twitch, Türkçe Dil Desteği Kararıyla Gündemde
      21:10 Twitch, Türkçe Dil Desteği Kararıyla Gündemde

      Son dönemin en çok konuşulan uygulamalarından Twitch, Türkçe dil desteği kararıyla gündeme geldi. Türk oyunseverleri çileden çıkaran bu kararın sebebi henüz bilinmiyor. Twitch'in Türkçe dil desteği sunmaması büyük tepki çekti. Twitch'in bu kararı, ülkeden istediği finansal getiriyi sağlayamamasından dolayı aldığı iddia ediliyor. Ayrıca Korece, Lehçe ve Rusça dilleri de Twitch'ten kaldırılacak. Oyuncuların bu karara nasıl tepki vereceği merak konusu.

    • Qualcomm, 24 Nisan'da Snapdragon X Plus işlemcisini tanıtabilir
      21:10 Qualcomm, 24 Nisan'da Snapdragon X Plus işlemcisini tanıtabilir

      Qualcomm, 24 Nisan'da önemli bir gelişme yaşanacağını duyurdu. Şirketin Snapdragon X Plus işlemcilerini tanıtabileceği tahmin ediliyor. Ayrıca, Snapdragon X Elite işlemcisinden güç alan ilk dizüstü bilgisayarın da tanıtılabileceği söyleniyor.

    • Avrupa'da Elektrikli Araç Satışları Düşerken Hibrit Araç Satışları Artıyor
      21:09 Avrupa'da Elektrikli Araç Satışları Düşerken Hibrit Araç Satışları Artıyor

      Avrupa pazarında yayınlanan son raporlara göre, elektrikli araç satışları düşüş gösterirken hibrit otomobil satışları ise artış gösterdi. Elektrikli araçlara getirilen teşviklerin geri çekilmesi ve fiyat artışları, kullanıcıların hibrit araçlara yönelmesine neden oldu. Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği'nin raporuna göre, elektrikli araç satışları %11.3 düşüş gösterirken hibrit araç satışları %12.6 arttı. Bu durum, hibrit motorların geleceği hakkında olumlu yorumlara neden oldu.

    • Google, Devasa Yapay Zeka Yatırımı İçin Hazırlanıyor
      21:09 Google, Devasa Yapay Zeka Yatırımı İçin Hazırlanıyor

      Google, yapay zeka departmanının başında olan Demis Hassabis'in açıklamalarına göre yakın zamanda büyük bir yapay zeka girişimi yapmayı planlıyor. Şirketin yapay zeka projelerine toplamda 100 milyar doların üzerinde yatırım yapabileceği belirtiliyor. Bu hamlenin, Microsoft'un 2028 yılında faaliyete geçirmeyi planladığı süper bilgisayara karşı rekabeti kızıştırması bekleniyor. Google'ın yapay zeka alanında sektördeki rakiplerinden daha kabiliyetli olduğu düşünülüyor ve bu teknolojinin insan aklının sınırlarını aşabileceği iddia ediliyor. Google'ın yapay zeka projeleri ve gelişmeleri merakla bekleniyor.

    • Huawei'nin yeni Kirin 9010 işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3'ü geride bıraktı
      21:09 Huawei'nin yeni Kirin 9010 işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3'ü geride bıraktı

      Huawei'nin yakında piyasaya sürülecek olan Pura 70 serisinde kullanılacak Kirin 9010 işlemcisi, yapılan performans testlerinde Snapdragon 8 Gen 3'e göre %8 daha iyi bir performans sergiliyor. Ancak sektör otoriteleri, günlük kullanımda büyük bir fark yaratmayacağını belirtiyor.

    • Netflix, gelir ve abone sayısını açıklamama kararı aldı
      21:09 Netflix, gelir ve abone sayısını açıklamama kararı aldı

      Netflix, önümüzdeki yıldan itibaren abone sayısını ve elde ettiği geliri açıklamayacağını duyurdu. Şirket, abone sayısının gelecek potansiyelini gösterme konusunda eskisi kadar önemli olmadığını belirtti. Finansal raporlarını sadece abone sayısında önemli başarılara ulaştığında yayımlayacak.

    • Turkcell, iletişim teknolojileri sektöründe 30. yılını kutluyor
      19:10 Turkcell, iletişim teknolojileri sektöründe 30. yılını kutluyor

      Turkcell, iletişim teknolojileri sektöründe 30. yılını kutluyor. Turkcell, 30. yıla özel sürpriz GB ve dakika avantajları sunacak. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, şirketin 30. yılını değerlendirerek, Türkiye'yi bireysel ve kurumsal anlamda dijitalleştirmek için çalışacaklarını belirtti. Turkcell'in 30. yıl kutlamaları, farklı sürprizler ve avantajlar sunacak. Abonelerin paketlerindeki GB ve dakikalar iki katına çıkarken, gençlere yönelik kampanyalar da devam edecek. Yıl boyunca sürecek reklam kampanyasının yüzü ise oyuncu Kerem Bürsin oldu. Turkcell, gelecek stratejisinde yenilikçi teknolojilere odaklanarak ülkemizin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Turkcell, sadece bireylere değil, kritik altyapılara da hizmet vererek geniş bir etki alanı yaratıyor. Stratejik odak noktaları arasında veri, enerji, siber güvenlik ve yapay zeka yer alıyor.


    Advertisement