Samsung St77 Dijital Fotoğraf Makinesi Siyah(4gb Kart+çanta Hediyeli) - Son Dakika
Teknoloji

Samsung St77 Dijital Fotoğraf Makinesi Siyah(4gb Kart+çanta Hediyeli)

Samsung St77 Dijital Fotoğraf Makinesi Siyah(4gb Kart+çanta Hediyeli)

Samsung St77 Dijital Fotoğraf Makinesi Siyah(4gb Kart+çanta Hediyeli) Özellikleri

11.09.2013 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

    Samsung ST77 Dijital Fotoğraf Makinesi Genel Özellikleri

    F2.5 lens ve 16,1 megapiksel olmasına rağmen, ST77 cebinize kolayca sığar, böylece hatıralarınızı en ince ayrıntısına kadar nereye giderseniz gidin yakalayabilirsiniz. Optik Görüntü Sabitleme özeliği düşük ışık koşullarında bile net ve dengeli fotoğraflar çekmenizi sağlar. Canlı Panorama, Resim içinde Resim, Komik Yüz ve Sihirli Çerçeve gibi yaratıcı ve eğlenceli özellikler de sanatsal tarafınızı ön plana çıkarmanızı sağlar. Veya basitçe kameranızı kullanabilirsiniz, modern bir dokunuşla zamanın ötesinde bir tasarıma sahiptir.

    Karanlıkta daha net çekimler


    Kasabada gecenin keyfini çıkarmak istemez misiniz? F2.5 lens karanlıkta gerçekleştirilen çekimlerde daha net bir görüntü elde etmenizi sağlar. Gece hatıralarınızı yakalamak bu parlak F2.5 lens ile hiç olmadığı kadar kolaydır. Gün batımından mumla aydınlatılan akşam yemeklerine kadar, gerçekleştikleri an hatıralarınızı yakalayın ve karanlık ve bulanık sonuçlar konusunda hiç sıkıntı yaşamayın veya bir kameranın parlak flaşı sizi rahatsız etmesin.

    Daha net ve daha geniş bir görüş alanı yakalayın

    16,1 MP yüksek çözünürlüklü sensörü ile ince, şık görünümlü ST77 size canlı, net bir şekilde ayrıntılandırılmış görüntüler sağlar. 25 mm’lik geniş açılı lens çerçevedeki tüm kişileri kapsayan grup çekimleri yapmanızı sağlar. Ayrıca, uzaktan çekim yapıyor bile olsanız, 5x optik zum ile optimum görüntü kalitesini koruyarak olabildiğince yakınlaşabilirsiniz.


    Siz olmasınız bile mükemmel bir şekilde kalır

    ST77’nin Optik Görüntü Sabitlemesi (OIS) harika bir şekilde dengede kalamıyor bile olsanız dengeli ve odaklı fotoğraflar çekmenizi sağlar. İsterseniz düşük ışık durumunda olun ve bir görüntüye zum yapıyor olun, ister titrek ellerle anlık bir çekim yapıyor olun, fotoğraflarınız net ve keskin olacaktır.



    Nelere sahip olacaklarınızı görün

    Canlı Panorama ile geniş bir dağı veya bir gökdeleni büyüleyici bir şehir ortamında 180º panoramik görüntüler olarak çekebilirsiniz. Ve çekmeden önce görüntüyü LCD üzerinde önizleyebilirsiniz. Yalnızca deklanşöre basılı tutun, sahne üzerinde gezinin ve fotoğrafı çekmeden önce nasıl çıkacağını görün.



    HD filmler avucunuzun içinde

    Şık görünümlü ve güçlü bu kamera ile 720p HD kalitesinde MJPEG videoyu saniyede 30 çerçeve olarak çekin, ortalama kompakt dijital kamera videosundan daha net görüntü elde edebilirsiniz. Konser salonundan doğum günü partilerine kadar, istediğiniz zaman HD kalitesinde videolar çekin.



    Profesyonel olmanın en basit yolu

    İster parlak ışık altında çekim yapın ve fotoğrafını çektiğiniz kişinin yüzünü bile göremiyor olun, ister arka ışık modunu kullanın, Smart Auto 2.0 (Fotoğraf & Film) kullanarak daha net bir görüntü elde edin. Her zaman mümkün en iyi sonucu alın. Sahne algılama teknolojisi 16 farklı çekim koşulu algılar, kompozisyonunuzun temel öğelerini anında analiz eder ve ardından her bir durumda ayarları optimize etmek için otomatik olarak ayarlanır.



    Hikayenin her iki tarafını da gösterin

    Bir resim binlerce kelime anlatabilir, ancak bir fotoğraf tüm hikayeyi her zaman anlatmaz. Resim içinde Resim bir resmi diğerine eklemenizi sağlar, örneğin çıldırtıcı bir kalabalık arasında oyunu kazanan takımın bir resmini çekin. Daha küçük bir fotoğraf için boyutu ve konumu bile istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz, böylece tüm resmi çekebilir ve istediğiniz şekilde tadını çıkarabilirsiniz.


    Sihirli Çerçeve ile çarpıcı kareler yaratın

    Bir portreyi eski bir film fotoğrafına dönüştürün veya bir arkadaşınızın yüzünü bir panoya yerleştirin. Sihirli çerçeve ile zekice, poster kalitesinde fotoğraflar oluşturmak oldukça kolaydır. Duvar Sanatı, Dolunay, Dergi veya Tatil gibi mevcut arkaplan şablonlarından birini seçmeniz yeterli. Kamera açınıza istediğiniz nesneyi alın, ekran şablonuyla eşleştirin ve eğlenceli bir şekilde yakalayın ve duvarınıza asın veya paylaşın!


    Kahkahanızı koruyun

    Büyük kahkalar için arkadaşlarınızı ve ailenizi eğin, uzatın ve kıvırın. Komik Yüz özelliği ile kafaları veya burunları genişletmek için basitçe 5 yön tuşuna basın veya eğlenceli çarpıtmalar oluşturun. Ve kamerayı hareket ettirdiğinizde, Yüz İzleme özelliği aynen sizin istediğiniz gibi eğlenceli görünümleri muhafaza eder.


    Görüntülerinizi çeşitli eğlenceli efektlerle daha özel hale getirin

    13 lens ve Akıllı Filtre 2.0’ın renk efektleri ile yaratıcılığınızı üst seviyeye çıkarın. Oynatma sırasında, heyecan verici kompozisyon kontrastı sağlamak için Eskitme Efektini seçin - videolarınızı karizmatik, çarpıtma hissi ile güzelleştirmek için Balık Gözü Efektini kullanın ya da kişilere model görünümü kazandırmak için Minyatür Efektini kullanın. Eskiz ve Defog gibi renk filtreleri fotoğraflarınıza duygusal veya aşırı canlı bir hava ya da başka sanatsal özellikler katar.


    230 K LCD

    Benzersiz 230 K piksel ile 2,7" Akıllı LCD daha geniş ve daha net bir görüntü üzerinde gelişmiş bir kontrast ve renk çoğaltımı sağlar. Ve Akıllı LCD çevresel aydınlığı otomatik olarak algılar – LCD parlaklığını optimum görüntüleme için ayarlar, böylece fotoğrafı ekranda mükemmel bir şekilde görebilir ve ayarlayabilirsiniz.


    Akıllı Portre

    Akıllı Portre tüm açıları belirlemenize yardımcı olur ve en iyisini seçmenizi sağlar. Bir arkadaşınızın geniş açılı çekimini yapın ve kamera iki başka iyi açı ve kompozisyon yakalasın ve bunların hepsini tek tıklamada yapın. Üç fotoğrafın tümünü saklayın veya en iyisini seçin, ST77 istediğiniz seçeneği size sağlar.


    Akıllı Yüz Tanıma + Yüz İzleme

    Akıllı Yüz Tanıma sık kullandığınız fotoğrafları oynatır ve tanır, odak ve pozlamayı 20 yüze kadar ayarlar (veya en sık kullandığınız fotoğrafları seçer) ve bunları bir grup içinde daha belirgin hale getirir. Yüz İzleme hareket halindeki yüzler için en iyi ayarları sağlar, böylece en sık kullandığınız fotoğraflar her zaman odakta kalır.


    Canlı Ses

    Canlı Ses – Samsung’un gelişmiş Zum Gürültü Azaltma teknolojisi sesi çekerken ve kaydederken zum işlevinin mırıltılı gürültüsünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. HD video yakalarken istediğiniz şekilde yakınlaşın ve uzaklaşın ve aynı zamanda oynatma sırasında optimum kalitede, kristal netliğinde sesin keyfini çıkarmaya devam edin.


    Mükemmel Portre Sistemi

    Mükemmel Portre kolayca kusursuz portreler oluşturmanızı sağlar. Yüz Algılama ideal odak ve pozlama sağlamak için ayarları otomatik olarak ayarlar. Güzellik Çekimi ve kırmızı göz giderme özelliği ayrıntılara özen göstermenizi sağlar, cilt tonunu yeniden ayarlar ve yüz kusurlarını ve kırmızı gözü düzeltir.


    Akıllı Albüm

    Akıllı Albüm fotoğraflarınızı türüne, tarihine, haftasına ve hatta yüzlere göre otomatik olarak düzenler. Böylece, belirli bir çekimi kolayca bulabilirsiniz. İstediğiniz görüntüye hızlı bir şekilde gitmek mi istiyorsunuz? Akıllı Albümün bir yüz araması yapmasına izin verin veya oynatma menüsü seçeneğini kullanın ve bir seferde 16’ya kadar fotoğraf görün.


    Görüntü Algılayıcı

    Sensör Türü
    CCD
    Etkin Piksel
    Yaklaşık 16,1 MP

    Lens

    Odak Uzaklığı
    4,5 ~ 22,5 mm (35 mm formatta 25 ~ 125 mm eşdeğeri)
    F No.
    F2,5 (W) ~ F6,3 (T)
    Optik Zoom
    5x
    Dijital Yakınlaştırma
    Sabit Görüntü Modu: 1 - 5x, Oynatma Modu: 1 - 14,4x (Görüntü Boyutuna Bağlıdır)

    Görüntü Sabitleme

    Mod
    OIS (Optik Görüntü Sabitleme)

    Ekran

    Tip
    TFT
    Büyüklük
    2,7" (6,9 cm)
    Özellik
    2,7" (6,9 cm) 230 000 k-nokta (QVGA)

    Odaklama

    Tip
    TTL otomatik odaklama
    Alanı
    Normal: 80 cm ~ sonsuz (geniş), 150 cm ~ sonsuz (tele) Makro: 5 cm ~ 80 cm (geniş), 100 cm ~ 150 cm (tele)Otomatik makro: 5 cm ~ sozsuz (geniş), 100 cm ~ sonsuz (tele)

    Deklanşör Hızı


    • Smart Auto: 1/8 ~ 1/2 000 sn.
    • Program: 1 ~ 1/2 000 sn
    • Gece: 8 ~ 1/2 000 sn

    Poz

    Kontrol
    Program AE
    Ölçüm Sistemi
    Çoklu, Nokta, Merkez Ağırlıklı, Yüz Tanıma AE
    Telafi
    ± 2 EV (1/3 EV Adım)
    ISO Eşdeğeri
    Otomatik, 80, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

    Flaş

    Mod
    Otomatik, Otomatik ve Kırmızı göz azaltma, Dolgu flaşı, Yavaş senk., Flaş Kapalı, Kırmızı göz düzeltme
    Alanı
    • Geniş: 0,2 m ~ 3,5 m • Tele: 1,0 m ~ 2,0 m (ISO OTOMATİK)
    Şarj Süresi
    Yakl. 4 saniye

    Beyaz Dengesi

    Mod
    Otomatik Siyah Beyaz, Gün Işığı, Bulutlu, Floresan_H, Floresan_L, Tungsten, Özel

    Fotoğraf

    Mod
    Mod: Smart Auto, Program, Sahne, OIS, Resim içinde Resim, Canlı Panorama

    Resim Görüntüleme


    Tek görüntü, Küçük resim, Gelişmiş Slayt gösterisi, Film Klibi, Akıllı Albüm

    Zaman Ayarlama


    Kapalı, Tarih, Tarih ve Zaman

    Film Klibi

    Kayıt
    5x Optik Zoom etkin (Maks Kayıt süresi: 20 dak) ?Mod: Akıllı Film, Film Akıllı Film: Manzara, Mavi Gökyüzü, Doğal Yeşil, Gün Batımı ?Boyut: 1 280 x 720HQ (30 fps, 15 fps) - Dosya başına: Maks. 4 GB/ 640 x 480 (30 fps, 15 fps)/ 320 x 240 (30 fpss 15 fps) Optik zoom yapılırkenki ses nedeniyle kullanıcı sesi kaydetmeyi ya da kaydetmemeyi seçebilir. (Ses kaydı seçilebilir: Sound Alive Açık/ Sound Alive Kapalı/ Sessiz)
    Efekt
    ? Smart Filter 2.0: Palet Efekti 1, Palet Efekti 2, Palet Efekti 3, Palet Efekti 4, Minyatür, Eskitme, Balık Gözü, Defog, Retro, Klasik, Negatif
    Düzenle
    Kayıt ve Oynatma sırasında duraklatma, Sabit Görüntü Yakalama

    Saklama

    Ortam
    Micro SD Kart (2 GB'ye kadar garantili)/ Micro SDHC (8 GB'ye kadar garantili)
    Dosya Formatı
    DCF, EXIF 2.21, DPOF 1.1, PictBridge 1.0
    Görüntü Büyüklüğü
    16 M: 4 608 x 3 456, 14 MP: 4 608 x 3 072, 12 MW: 4 608 x 2 592, 10 M: 3 648 x 2 736, 5 M: 2 592 x 1 944, 3 M: 1 984 x 1 488, 2 MW: 1 920 x1 080, 1 M: 1 024 x 768

    Arabirim

    Dijital Çıkış Bağlantısı
    USB 2.0
    Ses
    • Mikrofon: Mono • Dahili Hoparlör: Mono
    Video Çıkışı
    AV: NTSC, PAL (kullanıcı tarafından seçilebilir)
    DC Güç Girişi
    5 V

    Güç

    Güç Kaynağı
    • Yeniden doldurulabilir pil: BP70A (740 mAh, Min.700 mAh) • Şarj cihazı: AC Adaptör, Micro USB Kablo • Konnektör Tipi: Micro USB

    Fiziksel Özellikler

    Boyutlar
    90,05 x 52,6 x 16,9 (19,5) mm
    Ağırlık
    101 g (Pilsiz)
    Çalışma Sıcaklığı
    0 - 40°C
    Çalışma Nemi
    örn) %5 - 85

    Yazılım ve PC İşletim Sistemi

    Birlikte Verilen Bilgisayar Yazılımı 1
    S/ W CD
    Uyumlu İşletim Sistemi
    Windows XP SP2/ Vista/ Windows 7

    Genel Sistem Gereksinimi

    Macintosh İçin
    Power Mac G3 ya da üzeri, Mac OS 10.4 ya da üzeri, 256 MB (Min) RAM (512 MB veya üzeri Önerilir), 110 MB (Min) kullanılabilir Sabit Disk Alanı/, USB Bağlantı Noktası
    Windows İçin
    örn) Intel Pentium III 500 MHz'den Daha İyi İşlemcili PC (Intel Pentium 800 MHz veya Üzeri Önerilir) Windows XP/ Vista/ 7, 256 MB (Min) RAM (512 MB veya üzeri Önerilir), 250 MB kullanılabilir Sabit Disk Alanı (1 GB veya üzer Önerilir)/

    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Samsung St77 Dijital Fotoğraf Makinesi Siyah(4gb Kart+çanta Hediyeli) - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?

    • iOS 18 ile Gelen Yenilikler ve Beklentiler
      07:09 iOS 18 ile Gelen Yenilikler ve Beklentiler

      Apple'ın geliştirici konferansına sayılı günler kala, iOS 18'in tanıtılması ve iPhone 16 serisi ile uyumlu olarak sunulacak olması büyük bir merak konusu haline geldi. Yapay zeka desteği, arayüzdeki tasarım değişiklikleri ve güvenlikle ilgili yenilikler gibi birçok önemli özellik bekleniyor. Özellikle güvenlik özellikleri dikkat çekici olacak ve Apple'ın güvenlik sistemlerinin etkinliği önümüzdeki dönemlerde test edilecek. Ayrıca, yapay zeka entegrasyonuyla Siri ve diğer uygulamaların kullanıcı deneyimini iyileştirmesi hedefleniyor. iOS 18 güncellemesinin hangi iPhone modellerini destekleyeceği de merak ediliyor ve bu güncelleme Apple ekosistemindeki kullanıcı deneyimini önemli ölçüde etkileyecek.

    • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
      03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

      Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

    • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
      01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

      Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

    • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
      01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

      Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

    • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
      01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

      Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.

    • Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı
      23:10 Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı

      Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, Togg T8X modelinin tanıtım tarihini açıkladı. Karakaş, Mart 2025 - Nisan 2025 tarihleri arasında Togg T10F modelini satışa sunacaklarını ve bir süre sonra da Togg T8X'in tanıtımını yapacaklarını belirtti.

    • Steam'den en fazla gelir elde eden oyun yayımcıları belli oldu
      23:10 Steam'den en fazla gelir elde eden oyun yayımcıları belli oldu

      Valve, Steam üzerinden en fazla gelir elde eden oyun yayımcısı olarak öne çıkıyor. KRAFTON Inc. ikinci sırada yer alırken, Electronic Arts üçüncü sırayı aldı. Ubisoft ve SEGA da listede yer alan diğer firmalar arasında bulunuyor.

    • iQOO Neo 9s Pro: Performansıyla Rakiplerini Geride Bırakıyor
      23:10 iQOO Neo 9s Pro: Performansıyla Rakiplerini Geride Bırakıyor

      iQOO'nun yeni modeli iQOO Neo 9s Pro, sızıntılarla ortaya çıktı. Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve 16 GB RAM ile güçlendirilen cihaz, 144Hz ekran yenileme hızı ve 120W hızlı şarj desteği gibi özellikler sunuyor. Neo 9s Pro, orta sınıfa hitap etmesine rağmen amiral gemisi modellerine meydan okuyor.

    • Xiaomi Civi 4 Özellikleri Ortaya Çıktı: İşte Beklenenler
      23:10 Xiaomi Civi 4 Özellikleri Ortaya Çıktı: İşte Beklenenler

      Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden Xiaomi, yakında yeni Civi 4 modeliyle sahne alacak. Google veri tabanında görüntülenen telefonun özellikleri ortaya çıktı. Xiaomi Civi 4, kavisli bir ekran, Snapdragon 8s Gen 3 işlemci, 12 GB RAM ve Android 14 işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacak.

    • HYTE, Gaming.Gen.TR iş birliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı
      23:09 HYTE, Gaming.Gen.TR iş birliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı

      Gaming.Gen.TR ve Beta Oyun Teknoloji A.Ş. iş birliğiyle HYTE markası Türkiye pazarına adım attı. HYTE, oyun ve performansı yeni zirvelere taşımanın yanı sıra, ekranda heyecan verici yeni deneyimler sunmayı hedefliyor. Ayrıca, PC kurma sürecini eğlenceli ve etkileşimli bir hale getirerek, oyun ve teknoloji ile etkileşimi tamamen yeniden şekillendiriyor. HYTE, sanatsal tasarımlar ile hem yeni başlayanlara hem de deneyimli kullanıcılara hitap ediyor. Gaming.Gen.TR'de HYTE ürünleri, başlangıç olarak LCD panelli oyuncu kasaları ve aksesuarları ile sunuluyor.

    • NVIDIA DLSS Destekleyen Yeni Oyunlar Duyuruldu
      21:10 NVIDIA DLSS Destekleyen Yeni Oyunlar Duyuruldu

      NVIDIA, yapay zeka destekli DLSS teknolojisinin üç yeni oyun tarafından benimsendiğini duyurdu. Bu güncelleme, Steam'de en çok istek alan bir oyun dahil olmak üzere sevilen yapımlara DLSS desteği sağlayacak. DLSS, GeForce RTX ekran kartlarıyla oyunların grafik performansını artırarak hem grafik kalitesinde iyileşme hem de performans artışı sağlıyor. Yeni oyunlar arasında Manor Lords, Oddsparks: An Automation Adventure ve Welcome to ParadiZe bulunuyor. NVIDIA, RTX teknolojilerini içeren 500'den fazla oyun olduğunu belirtiyor ve RTX ekran kartı sahiplerinin daha fazla oyunda performans artışı yaşayacağını vurguluyor.

    • Türk Telekom 2023 Yılı Finansal Verilerini Açıkladı
      21:09 Türk Telekom 2023 Yılı Finansal Verilerini Açıkladı

      Türk Telekom, 2023 yılında 25,8 milyar dolarlık yatırım yaparak sektörün en çok yatırım yapan şirketi oldu. Şirketin konsolide gelirleri yüzde 9,6 artarak 100,2 milyar TL'ye yükseldi. Mobil abone sayısı 26,2 milyona ulaşırken, toplam abone sayısı 52,9 milyona çıktı. Fiber altyapı uzunluğu 437 bin kilometreye ulaştı. Türk Telekom, 5G'de pazar lideri oldu ve siber güvenlik ürünlerinde yerlilik oranını artırdı.


    Advertisement