Samsunspor Başkanı Emin Kar İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Samsunspor Başkanı Emin Kar İstifa Etti

Samsunspor Başkanı Emin Kar İstifa Etti

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Adanaspor beraberliğinden sonra taraftarlarının tepkileri, küfür boyutlarına ulaştığı için istifa ettiğini açıkladı.

07.10.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Adanaspor beraberliğinden sonra taraftarlarının tepkileri, küfür boyutlarına ulaştığı için istifa ettiğini açıkladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde bugün bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Emin Kar, istifa kararını açıklarken şunları söyledi:

"Şehir takıma sahip çıkmıyor. Sadece 3-5 kişi destek veriyor. Ayrıca sosyal medyadan da şahsıma ve yönetimime karşı ağır eleştiriler var. Kulübün borcu çok fazla. Bu zamana kadar yaptığımız iyi şeylerden hiç bahsedilmiyor. Sadece alınan başarısız sonuçlar ön plana çıkartılıyor. Benim görevi bırakmamın Samsunspor'a büyük zarar vereceğini düşünmüyorum. Ocak ayında yapılacak olağan genel kurula kadar yönetimimiz kendi içerisinden bir başkan çıkartıp kulübü en iyi şekilde yönetmeye gayret gösterecektir. Çok yıprandım ve artık eşimle vakit geçirmek istiyorum."

Emin Kar, toplantıda sadece başkanlığı bıraktığını, yönetim kurulu üyeliğinin ise sürdüğünü ifade etti. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor Başkanı Emin Kar İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement