Samsunspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Hedef 3 Puan

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, yarın deplasmanda yapacakları Adanaspor maçına galibiyet hedefiyle çıkacaklarını söyledi.

07.04.2016 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, yarın deplasmanda yapacakları Adanaspor maçına galibiyet hedefiyle çıkacaklarını söyledi.

Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın oynayacakları Adanaspor maçını değerlendirdi. Mehmet Çakır ve Canberk Aydın dışında sakat oyuncularının bulunmadığını bildiren Ateş, "Biz her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Adanaspor maçına da galibiyet için çıkacağız ama yenemiyorsan yenilmeyeceksin. En azından 1 puan ile dönmemiz lazım." dedi.

Adanaspor'un ligin lideri, kendilerinin de iyi bir takım olduklarını anlatan Ateş, maçın her iki takım için önem taşıdığını ancak kendileri açısından daha fazla önem arz ettiğini dile getirdi.

Adanaspor maçının ardından Göztepe ve Giresunspor ile oynayacaklarını belirten Ateş, şunları kaydetti:

"Bu maçlar bizim ligdeki yerimizi belirleyecek. Oyuncularımız, teknik heyetimiz ve yönetimimiz belirli bir hedefe kilitlendik. Bunun için bu 3 maçtan mümkün olduğunca az puan kaybı yaşayarak çıkmamız gerekiyor. 3 takımın da bizim gibi hedefleri var, sahada kim maçı daha çok istiyor ve mücadele ediyorsa o kazanacak. Oyuncularımıza inancım tam. Zorlu mücadeleyi seven bir oyuncu yapımız var, sahada gereğini yapıp hedefimize bizi ulaştıracaklar."

Samsunspor'da sakatlıkları bulunan Canberk Aydın ve Mehmet Çakır, yarınki maçta Adanaspor'a karşı forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Mustafa Sevgi, Taha Yalçıner ve Musa Aydın'ın ise bu maçta forma giymesi bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement