Samsunspor'da Neşeli İdman - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Neşeli İdman

Samsunspor\'da Neşeli İdman

Samsunspor gelecek hafta sonu deplasmanda yapacağı Orduspor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

15.11.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor gelecek hafta sonu deplasmanda yapacağı Orduspor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman kısa bir düz koşu ile başladı. Ardından top kontrol ve kondisyona dayalı kısa kısa engelli koşular yapıldı. İdmanın ikinci bölümünde ise önce kalecilerin bulunduğu kalelere sağdan soldan orta ve şut çalışmasına geçildi. İdmanın son kısmında yarım sahada çift kale maç oynandı.

2. Başkan Mehmet Bank, Başkan Vekili Recep Hun ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Ali Akça'nın da izlediği idmanda oyuncuların hırslı ve neşeli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Bu arada, kaleci hocası Şenel Odabaşı, kaleciler Furkan, Hasan Hüseyin ve alt yapıdan üst yapıya geçen genç kaleci Cem Erdoğan ile özel ilgilendi. Hafif sakatlıkları bulunan kaleci Soner, Canberk, Umar ve Ahmet takımdan ayrı çalışmayı tamamladı.

AYHAN HOCA 43 YAŞINDA

Samsunspor'un U17 takımında antrenörlük yapan Ayhan Bayraktar, 43 yaşına girdi. U17 takımı oyuncuları Ayhan hocayı bu mutlu gününde unutmadı. İdman öncesi futbolcular hocalarına soyunma odasında sürpriz yaş günü hazırladı. Kendisi için hazırlanan yaş pastayı karşısında gören Ayhan hoca oldukça duygulandı. Mehmet Bank, Alt Yapı Koordinatörü Osman Özel ve futbolcuların alkışları arasında yaş pastayı kesen Ayhan hoca, bu jest karşısında teşekkür etti. Takım kaptanı Baran ise hocasına kendi elleriyle pasta yedirerek arkadaşları adına kutladı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Neşeli İdman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement