Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş Açıklaması - Son Dakika
Spor

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Bizim için Vartaş Elazığspor maçı büyük önem taşıyor.

31.03.2016 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Bizim için Vartaş Elazığspor maçı büyük önem taşıyor. Bu maçtan mutlaka 3 puan almak zorundayız." dedi.

Ateş, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, artık ligde kolay maç olmadığını söyledi.

Ligin sonuna doğru daha kritik maçlar oynadıklarını dile getiren Ateş, "Bundan sonraki 8 maçımızın arasında kolayı yok. Her takım hedefine göre hesap yapıyor. Bizim için Vartaş Elazığspor maçı büyük önem taşıyor, bu maçtan mutlaka 3 puan almak zorundayız. Futbolcu arkadaşlarımız da bu konuda motive olmuş durumda. Herkes bu maçın önemini biliyor. Umarım bu maçtan galip ayrılıp ligin lideri Adanaspor karşısına rahat çıkarız." diye konuştu.

Ateş, Samsunspor'un zor maçları sevdiğini, 8 maçtan en az 5'ini kazanmaları halinde play-off'a kalabileceklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan Samsunspor, pazar günü sahasında yapacağı Vartaş Elazığspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Engin Korukır yönetiminde kenti tesislerinde sürdürdü. Kırmızı-beyazlı futbolcuların 5'e 2 oynadığı antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana sakatlıkları süren Mehmet Çakır ve Ercan Yazıcı katılmadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement