Samsunspor Puan Kaybı İstemiyor - Son Dakika
Spor

Samsunspor Puan Kaybı İstemiyor

Samsunspor Puan Kaybı İstemiyor

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, “Bütün maçları tek tek düşünüp, her maçtan 3 puan almayı hedefliyoruz.

06.04.2016 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Bütün maçları tek tek düşünüp, her maçtan 3 puan almayı hedefliyoruz. Adana deplasmanından en kötü 1 puanla dönmek zorundayız" dedi.

Son hafta mücadelesinde ligin güçlü ve iddialı takımlarından Vartaş Elazığspor'u yenerek Play-off umutlarını sürdüren Samsunspor, cuma günü karşılaşacağı lider Adanaspor maçına hazırlanıyor. Hafta başından beri antrenmanlarını maç saati olan 20.00'de gerçekleştiren kırmızı-beyazlılar, perşembe sabah 09.30'da Adana'ya gidecek.

Samsunspor'daki son durum hakkında bilgiler veren Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, karşılaşma öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

"ADANASPOR GİBİ BİR TAKIMDAN 1 PUAN ALMAK KÖTÜ BİR SONUÇ DEĞİLDİR"

Alınacak bir puanlık skorun üzüntü vereceğini ama çok da kötü bir sonuç olmadığını ifade eden Metin Ateş, "Perşembe günü saat 09.30'da kafile ile birlikte Adana'ya gidiyoruz. Akşam özel bir otelde konaklayacağız. Ondan sonra da 1 antrenman yapacağız. Cuma günü akşam 20.00'de da lider Adanaspor ile karşılaşacağız. Biz bundan sonra 7 tane Play-off maçına çıkacağız. Hepsi bizim için çok önemli ve değerli maçlar. Bütün maçları tek tek düşünüp, her maçtan 3 puan almayı hedefliyoruz. Ama bu deplasmandan en kötü 1 puanla dönmek zorundayız. Yenemiyorsak da yenilmemeyi bilmek zorundayız. 1 puanla dönsek de bu üzülecek bir sonuçtur. Ama olmazsa olmaz dediğimiz zaman Adana'dan 1 puanla dönmemiz de bizim için kötü bir netice değildir. Çünkü 3 gün sonra Göztepe ile karşılaşacağız. Ondan sonra da Giresunspor ile oynayacağız. O yüzden Adanaspor gibi bir takımdan 1 puan almak kötü bir sonuç değildir. Yine de birinci hedefimiz 3 puandır" dedi.

Samsunspor, lider Adanaspor ile Cuma günü saat 20.00'de Adana'da karşılaşacak. PTT 1. Lig'de Adanaspor 53 puanla lider durumunda bulunurken, Samsunspor ise 37 puanla 9. sırada yer alıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor Puan Kaybı İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement