San Antonio Spurs – New York Knicks'e karşı - Son Dakika
Spor

San Antonio Spurs – New York Knicks'e karşı

San Antonio Spurs – New York Knicks\'e karşı

NBA'de heyecan dolu karşılaşmalar da ardı ardına oynanmaya devam ediyor. İşte o karşılaşmalardan biri de bu haftasonu San Antonio Spurs ve New York Knicks arasında geçecek.

10.02.2017 15:01  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duraklama dönemi ve el sakatlıklarıyla uğraşan Kawhi Leonard ve Pau Gasol yedekte mi kalacak? Maç başına en iyi asist performansını Knicks karşısında kariyeri boyunca oynadığı 24 maçta ortalama 6.8 asistle yapan Parker ve Manu daha fazla yük altına mı girecek?

İŞTE KIRAN KIRANA GEÇECEK BU ÖNEMLİ MAÇIN ANALİZİ:

Melo Modu: Cavs ile takas dedikoduları devam ederken ve Knicks'in son 5 maçından 4'ünü kaybettiği bir dönemde, tüm gözler Carmelo Anthony'nin üzerinde olacak. Melo, geçmişte adı birkaç potansiyel değişiklikte geçtiğinden bu tür olumsuzluklara alışkın. 2010-11 sezonunda Nuggets, Anthony'yi; Wilson Chandler, Timofey Mozgov, Raymond Felton ve Danilo Gallinari'den oluşan dörtlü için Knicks'e göndermişti.

Son Kez…: Bu iki takım, 8 Ocak 2016'da, 100-99 Spurs'un önde olduğu maçta karşı karşıya gelmişti. O zamanlar çaylak olan Kristaps Porzingis maçta attığı 28 sayı ve aldığı 11 ribauntla mükemmel bir performans göstermişti. Spurs'u 19 sayı, 12 ribauntla oynayan Kawhi Leonard'ın yanı sıra 16'şar sayıyla oynayan Parker ve Ginobili sırtlamıştı. Bu haftaki maç, iki takımın bu sezonki ilk buluşması.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor San Antonio Spurs – New York Knicks'e karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement