Sanata Sevdalı Çocuklar Altıeylülde - Son Dakika
Yerel

Sanata Sevdalı Çocuklar Altıeylülde

Sanata Sevdalı Çocuklar Altıeylülde

Macarlar Ortaokulu öğrencileri Altıeylül Belediyesinin katkılarıyla yıl boyunca su bazlı boya ile hazırladıkları resimleri sergilediler.

10.05.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Macarlar Ortaokulu öğrencileri Altıeylül Belediyesinin katkılarıyla yıl boyunca su bazlı boya ile hazırladıkları resimleri sergilediler.

Macarlar Ortaokulu öğrencileri Altıeylül Belediyesi'nin bahçesinde eserlerini sergilediler. Ünlü ressamların çalışmalarından esinlenerek yapılan ve daha sonra kendi form ve biçimlerini oluşturarak düzenlenen çalışmalar büyük beğeni topladı.

Sergi açılışında konuşan Altıeylül Belediye Başkan Vekili Hasan Avcı "Öğrencilerimizin çok büyük emekleri ve gayretleri var. İdealist öğretmenlerimizin bu şekilde öğrencilerimizi yetiştirerek bu çalışmaları gerçekleştirmeleri bizim için mutluluk kaynağı. Altıeylül Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu her zaman olduğu gibi sanatın ve sanatçının yanında. Kendilerine böyle bir imkan vermiş, çok teşekkür ediyoruz. Genç öğrencilerimizin de başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Görsel Sanatlar öğretmeni Seval Öztürk'ün resimlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu sergide, Macarlar Ortaokulu Müdürü Süleyman Kara ise, "Okulumuzun eserlerini sergilemek için buradayız. Bize bu imkanı veren. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Altıeylül Belediyesi bahçesinde gerçekleşen resim sergisi açılışına Altıeylül Belediye Başkan Vekili Hasan Avcı, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, Altıeylül Milli Eğitim İlçe Müdürü İbrahim Çelik, Altıeylül Belediyesi birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanata Sevdalı Çocuklar Altıeylülde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement